Beneficii ale suplimentului Vitamina B17 Preventum (pleurotus)

Formularea conține Vitamina B17 (Amigdalina), proteina vegetală (Pleurotus ostreatus –  Păstrăv de fag), extracte naturale cu efect antioxidant, vitaminizant (pulbere de Cătină, extract de Acai, extract de Afin, extract de Afin-american), imunomodulator (Beta D 1,3-1,6 Glucan extract natural din Orz verde) și energizant (extract de Ginseng Coreean).

Există studii care susțin că amigdalina, care se extrage în special din sâmburii de caisă, dar și din cei de prune ori de mere, este cea care ajută în terapia contra bolilor celulare. Are proprietăți antioxidante, luptând împotriva radicalilor liberi și prevenind astfel îmbătrânirea celulară.

Datorită acestor componente, suplimentul natural sporește capacitatea organismului de a reduce complicațiile rezultate din cauza terapiilor convenționale în cazul bolilor grave, controlează evoluția bolii, crește toleranța față de chimioterapie sau radioterapie.
Substanțele active prezente pot avea efecte benefice în diverse terapii complementare ale anumitor afecțiuni. Printre acestea se numără tulburările afective, bolile cardiace, oboseala cronică, disfuncțiile erectile, afecțiunile ficatului, hipertensiunea sau chiar simptomele asociate tulburărilor tipice menopauzei.

Această combinație ajută la eliminarea celulelor deficitare din organism și, de asemenea, e un adjuvant excelent pentru reglarea tensiunii arteriale, dar și pentru a combate îmbătrânirea prematură, care în ziua de astăzi este o problemă cu care se confruntă numeroase persoane, din pricina efectelor nocive la care sunt expuse zi de zi, între care poluare, fumat, stres, etc.

Principalele proprietăți ale acestui supliment sunt:

– poate fi folosită pentru tratamentul cancerului.

– poate diminua inflamația, ușura durerile.

– are efect asupra scăderii glicemiei, hipolipidemică.

– are funcția de a calma constipația din cauza deficitului de sânge și lichid.

– poate ameliora tusea și astmul însoțite de oboseală în piept și expectorație profuză.

– poate elimina pigmentarea, pistrui, petele întunecate, astfel încât să obțină efectul frumuseții.

– poate crește activitatea sistemului imunitar și ajută la reducerea stărilor de disconfort precum lipsa poftei de mâncare, ameliorarea durerilor, stări de slăbiciune la nivelul organismului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *