Credit pe loc pentru intervenţii stomatologice

Cred că fiecare dintre voi ştie cât de dureroasă şi insuportabilă poate să fie o durere de măsea sau de dinte. În cazul în care te trezeşti cu o astfel de durere insuportabilă, şii că ziua îţi va fi compromisă total, iar o astfel de durere insuportabilă nu trece cu niciun fel de pastilă, singura variantă fiind intervenţia unui stomatolog pentru a rezolva eventuala problemă.

Însă, cum un rău nu vine niciodată singur, e posibil să nu te trezeşti doar cu o durere insuportabilă de dinţi, ci şi fără resurse financiare astfel încât un stomatolog să îţi rezolve problema, mai ales că odată cu pandemia, serviciile stomatologice s-au scumpit.

Şi ce facem toţi atunci când avem nevoie urgentă de bani? Începem să întrebăm în stânga şi în dreapta dacă cineva ne poate ajuta cu o suma, fie cât de mică de bani. Cum tot mai mereu ne lovim de refuzuri, iar durerea chinuitoare nu mai suportă amânare, începem să disperăm.

Însă, pentru momentele în care nu dispunem de suma de bani necesară intervenţiei, există creditele cu aprobare pe loc. Cum? În România, de o bună perioadă de timp şi-au facut apariţia instituţiile financiare nebancare, prescurtat simplu IFN. Aceste instituţii pot oferi credite pe loc, în baza unui act de identitate.

Un astfel de împrumut se poate acorda foarte uşor dacă îndepliniţi un minim de condiţii. Principala condiţie ar fi aceeea de a încasa un venit minim lunar stabil. Acest venit trebuie să fie în valoare de cel puţin 300 lei. Pentru a demonstra că încasezi acest venit minim lunar, nu ai nevoie de vreo adeverinţă de venit, deoarece IFN-ul pe care l-ai contactat pentru a-ţi acorda împrumutul va face o verificare rapidă în bazele de date ale ANAF.

Aşadar, poţi obţine împrumutul rapid pentru a-ţi rezolva problemele cu dinţii doar în baza buletinului. Totodată, poţi obţine un astfel de împrumut şi dacă figurezi ca rău platnic în bazele de date ale Biroului de Credit. Marea majoritate a IFN-urilor oferă împrumuturi persoanelor rău platnice.

Partea mai puţin bună ar fi aceea că dobânzile pentru creditele obţinute astfel sunt ceva mai piperate.

Pentru a obţine un împrumut rapid pentru intervenţiile stomatologice, trebuie să accesezi pagina web a respectivei agenţii nebancare şi să aplici online. Aplicaţia constă în introducerea câtorva date personale, cât şi în încărcarea unei fotografii cu actul tău de identitate.

Ulterior completării aplicaţiei online, răspunsul îl vei primi fie pe mail, fie vei fi contactat telefonic de către un reprezentant al IFN-ului. Odată ce vei primi răspunsul favorabil, mai ai de făcut un singur lucru.

Să alegi metoda prin care banii îţi vor fi viraţi. Iar, cum tu probabil ai nevoie de bani cât mai repede, poţi alege varianta ca împrumutul să îţi fie virat într-un cont bancar pe care tu l-ai indicat IFN-ului. În mare parte, banii pot fi viraţi în contul tău bancar în aceeaşi zi, astfel că îţi poţi rezolva problema chiar în ziua apariţiei.

După ce banii ţi-au fost viraţi, tu trebuie să te asiguri că îţi rezolvi problema medicală întâmpinată, iar apoi să te asiguri că vei plăti ratele săptămânale către IFN, astfel încât împrumutul să fie rambursat în perioada stabilită de comun acord cu reprezentantul băncii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*