Aspecte privind calitatea unei huse de protectie

Niciun accesoriu nu este mai important pentru un smartphone decat husa de protectie. Restul am putea spune ca sunt optionale, in afara de incarcator desigur. Aceasta ne protejeaza telefonul de adevaratele probleme care il pot face nefunctionabil, partial sau permanent: lovituri sau cazaturi.

Desi nu consta decat cateva zeci de lei, o husa de protectie este perfecta pentru orice telefon, si pentru unul de 100 de lei dar si pentru unul de 5000 de lei. De la un model de telefon la altul husele difera doar in ceea ce priveste marimea si sloturile pentru butoane si porturi. Materialele sunt in general aceleasi pentru orice model de husa.

Exista desigur diferente intre huse, unele fiind de calitate inferioara iar altele de calitate superioara. Aceste diferente pot fi observata chiar si fara sa utilizam husa dar este clar ca cel mai bine pot fi observata atunci cand o folosim. Inca de la prima atingere se poate deduce ca materialul nu se simte atat de bine cand tinem telefonul in mana, este posibil sa alunece atunci cand tinem telefonul inclinat deoarece nu este foarte aderenta si nu ne ofera o prindere buna in mana. In schimb, lucrurile stau diferit la o husa de calitate superioara.

O husa de calitate este realizata din materiale superioare care fac ca aceasta sa se simta bine la atingere si sa ne ofere sentimentul de siguranta a telefonului. Husa trebuie sa fie destul de aderenta, cele cu aderenta maxima fiind perfecte pentru cei care lucreaza mult cu telefonul in diverse imprejurari sau care sunt mai neglijenti cu acesta. Orificiile acesteia trebuie sa iasa in evindenta in deajuns de mult incat sa acopere bine porturile si butoanele pentru care sunt realizate dar nu prea mult astfel incat sa nu ne deranjeze cand tinem telefonul in mana. Prinderea buna a telefonului in mana este foarte importanta, chiar si atunci cand purtam manusi. Este de asemenea important ca acestea sa nu se decoloreze sau sa devina opace in timp, de la lumina solara sau de la utilizare zilnica.

Pentru toti ce care sunt in cautarea huselor de calitate exista magazinele Contakt, in numar de peste 180, care pot fi gasite in toata tara, dar si magazinul online de unde putem face o comanda pe care o putem ridica la unul dintre magazinele fizice. Gasim aici huse Huawei P30, o noua aparitie a producatorului chinez foarte asteptata de catre multi fani ai brand-ului. Toate accesoriile GSM pe care le putem gasi in magazinele Contakt sunt de cea mai buna calitate asa ca trebuie doar sa ne alegem culoarea sau designul preferat al accesoriului dorit. Astfe, putem gasi modele destul de exotice de huse P30 care au imprimate diverse logo-uri sau imagini reprezentative.

Daca sunteti interesati si de ceva diferit va puteti inscrie in Club Contakt, o campanie in urma careia membrii pot fi mai usor la curent cu noutati despre produsele din magazin, reduceri sau oferte speciale. Totodata, o reducere de 50 de lei este acordata pentru o comanda care depaseste 100 de lei, pana la 1 Martie, ceea ce inseamna ca va fi si mai usor sa va achizitionati accesoriile dorite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*