Inscrieri curs Python & Java Timisoara

Suntem bucuri sa va anuntam ca in data de 01 Februarie vom incepe un nou curs de JAVA & PYTHON in Timisoara sustinut de echipa IT LABS.

IT LABS este o companie de software care ofera cursuri profesionale de programare in limbaje precum Python, JAVA, C++ si PHP pentru persoanele care nu au experienta in programare si vor sa invete sa scrie linii de cod, dar si sa isi schimbe cariera.

Cursurile noastre au o abordare axata pe practica multa si pe studierea in detaliu a mai multor principii de programare de catre incepatori.

Ne focusam atentia pe explicarea cat mai clara a tuturor conceptelor limbajului de programare ales dar si pe punere in practica a acestor acestor concepte.

Cursul de Python by IT LABS are o durata de 19 saptamani avand ca volum de studiu de 120 ore care sunt impartite astfel:

40 ore de curs

40 ore studiu practic în echipe de câte 3-4 persoane

40 ore studiu online si in echipa

La acest curs vei invata mai multe despre structurile de control precum if-else, while, do while, for – toate aceste concepte vor fi puse in practica pentru a intelege utilitatea lor.

Dupa care se vor studia in detaliu metodele si functiile – acestea sunt baza oricarui limbaj de programare precum JAVA, Python si C++.

Vom studia foarte mult si clasele si obiectele pentru ca a realiza aplicatii care sa interactioneze intre ele.

Dupa care se vor studia containerele, module + pachete, erorile si tratarea lor.

Pentru inscrieri aceseaza pagina cursului de Python iar daca doresti sa te inscri la cursul de JAVA o poti face accesand pagina de curs.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*