Alegeti un consult alergologie – prevenire si tratament in timp util!

Informatii de consultatie pentru alergii

consult alergologie

Milioane de oameni sufera de alergii. Pe masura ce anotimpurile se schimba, nasul s-ar putea infunda, ducand la stranut excesiv, atunci cand praf sau curatati animalul, nasul s-ar putea sa stranute, ochii s-ar putea lacrima sau s-ar putea sa aveti o problema cu anumite alimente, o anumita intoleranta. Acestea sunt posibile simptome de alergie. O poti preveni si trata in timpul unui consult alergologie.

Un consult alergologie va poate ajuta sa aflati ce va cauzeaza simptomele alergiei. Cu toate acestea, un singur consult alergologie nu este suficient. Pentru a diagnostica o alergie, mai intai consultati-va medicul si revizuiti-va istoricul medical.

Stiti cand este oportun sa va consultati?

Consilierea alergica este necesara pentru a diagnostica tulburarile de mai sus, precum si pentru a preveni aparitia reactiilor alergice si pentru a initia terapia medicamentoasa sau desensibilizarea (de exemplu, imunoterapie cu alergeni). Puteti afla mai multe detalii accesand acest link https://clinicaromgermed.ro/servicii/alergologie/

✓ Faza de prevenire

Consilierea alergica poate preveni afectiunile alergice la nastere, mai ales daca exista antecedente familiale de alergii.

✓ Diagnosticare

Un diagnostic complet necesita un test de reamintire a alergiei, un examen clinic complet la consultatia de alergie, un examen al pielii pentru alergii si testarea functiei respiratorii (spirometrie).

✓ Tratament

Boala alergica poate necesita medicatie si desensibilizare (imunoterapie alergica).

Sondaj de alergie oferit de Romgermed Medical Center.

✓ Consult alergologie – consultatia ergonomica este intotdeauna binevenita

Istoricul medical – discutie medic-pacient pentru a intelege pe deplin istoricul bolilor alergice, simptomele suspectate si durata simptomelor, factorii agravanti si stimulente;

Examen clinic – examinarea leziunilor pielii si mucoaselor pe baza simptomelor, examinarea sistemului respirator (inclusiv auscultarea pulmonara) si a altor organe si sisteme ale corpului;

Recomandari de tratament medicamentos;

Alege Clinica Medicala Romgermed din Bucuresti

La ROMGERMED, o echipa de medici alergologi cu experienta va stabili diagnostice si tratamente prin conversatii, examinari clinice, teste cutanate si un laborator performant, unde pot fi efectuate analize complexe de alergie si imuno.

Vino la consult alergologie, pune sanatatea pe primul loc in viata!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*