Află cum poate roleplay-ul să aducă din nou pasiunea în relația de cuplu

Dacă viață agitată te împiedică pe tine și pe partenerul tău să vă conectați, atunci este timpul să îl surprinzi cu unul dintre cele mai simple și eficiente trucuri, și anume roleplay-ul. Jocurile de rol sunt o modalitate distractivă de a da viață fanteziilor voastre sexuale și de a încerca diferite scenarii care să vă permită să încercați diferite jocuri de putere. Dacă nu ai avut niciodată curajul să încerci roleplay, există câteva trucuri care să te facă să scapi de inhibiții și să nu te simți penibil. Dacă vrei să afli cum te poate ajuta jocul de rol în relația de cuplu, citește în continuare acest articol.

Top 5 sfaturi de urmat dacă vrei să încerci roleplay împreună cu partenerul tău

Comunicarea

Este important că atât tu, cât și partenerul tău să vă puneți de acord în legătură cu ceea ce se va întâmplă între voi. Chiar dacă pare că magia și curiozitatea vor dispărea, în realitate faptul că există o încredere reciprocă creează un spațiu de siguranță care vă va ajuta pe amândoi să vă simți în largul vostru. În plus, este o modalitate excelentă de a află ce anume își dorește partenerul tău și care sunt fanteziile acestuia.

Recuzita

Ca totul să fie cât mai real și incitant, achiziționează o lenjerie erotică de damă, jucării sexuale sau alte accesorii sexy care să intensifice suspansul și curiozitatea. Alege dintr-o gamă variată de produse pe care le poți comanda online din magazinul de specialitate Pasiune.ro, cunoscut pentru discreția în ceea ce privește livrarea și varietatea produselor.  

Scenariul

Există o mulțime de scenarii din care poți alege, cele mai des intalnite fiind acelea care implica jocurile de putere. În general, cele mai folosite roluri sunt: menajera, iepuraș, școlăriță, polițistă, craciunita sau doctoriță. Stabilește un cuvânt de siguranță împreună cu partenerul tău, pe care îl folosiți în cazul în care nu va mai simți confortabil. 

Intră în rol

Atunci când ai recuzita potrivită, tot ce lipsește este că tu să intri în rolul pe care ți l-ai imaginat. Pentru asta este important să accepți că ceea ce se întâmplă în roleplay poate să contrazică convingerile tale despre viață. Totuși, dacă depășești anumite bariere vei descoperi că jocurile erotice pot aduce multă pasiune în cuplu.

Nu judecați

Pentru unii oameni roleplay-ul poate fi stânjenitor, chiar după ce au pus scenariul în aplicare. Este important că tu și partenerul tău să nu vă judecați în timpul conectări și să vă acceptați miciile stângacii. De asemenea, este indicat să nu critici nici fanteziile sau alegerile celuilalt, fiindcă asta va duce o doză mare de neîncredere în cuplu.

Tu cine vrei să fii în seara aceasta? Dacă te-ai hotărât să încerci roleplay cu partenerul tău, atunci optează pentru oricare personaj ți se potrivește și comandă recuzita necesară pentru a transforma fanteziile partenerului tău în realitate. 

Sursa foto: Pexels.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*