3 lucruri faine pe care le poți face cu baloanele de petrecere

Să fim sinceri, îți poți imagina vreo petrecere fără baloane?

 Să fie ea cât de formală și orientată mai mult către productivitate și socializare (precum o petrecere la birou) tot trebuie să aibă măcar câteva baloane pentru a simți că nu este doar o altă întâlnire anostă.

Baloanele sunt baza decorațiunilor pentru petreceri și doar ele pot transforma complet o încăpere oferind senzația de distracție. Clasicele baloane din latex care se umflă și de obicei sunt într-o singură culoare sunt clar cele mai răspândite.

Însă, baloanele nu se limitează aici. Probabil ai mai văzut și tu pe la bâlciuri sau carnavale, clovni care creează din simple baloane diverse animale, forme și caractere memorabile. Asta poate fi realizată la un nivel mai mare pentru petreceri.

Spre exemplu dacă unui puști îi place Scooby-Doo se poate crea pentru ziua lui un mare Scooby-Doo din baloane. Sau poate chiar un balon din folie cu desenul lui Scooby pe el.

Baloanele sunt chiar amuzante și pot te poți juca cu ele foarte mult. De aceea azi ți-am propus o listă cu lucruri interesante pe care le poți face data viitoare la un party, iată-le:

Ghirlandă de baloane

Cel mai cunoscut mod de a folosi baloanele este prin a le umfla cu heliu, lega și apoi să le dăm drumul pentru a plutii. Însă asta poate fi peste buget sau chiar inutil. În general baloanele umflate cu heliu țin mai puțin decât cele umflate cu aer.

De aceea poți crea o ghirlandă de baloane. Tot ce îți trebuie sunt 1. Baloane 2. Ață cu ac și 3. O pompă de umflat baloane, să nu te chinui prea mult.

După ce umflii baloanele leagă-le împreună. Trece acul, care are atașat ața, prin “buricul” baloanelor. Fă asta pentru fiecare balon în parte, iar la final ar trebuie să ai o ghirlandă gata de agățat.

Vopsea pe baloane

Te pot plictisi niște baloane? Slabe șanse.

Însă, dacă consideri că unele baloane sunt prea simple, un truc pe care îl poți folosi este vopsirea lor. Merge foarte bine, mai ales dacă te descurci cu culorile și știi cum să le asortezi.

În funcție de locația petrecerii și culoarea baloanelor, alege o vopsea care se potrivește.

Tot ce trebuie să faci este să aduni toate baloanele într-un loc și să le stropești cu vopsea! Poți folosi o pensulă, o crenguță sau o bucată de lemn, nu contează. Dar, ai grijă ca în toată frenezia să nu stropești ceva sau mai rău… dacă ești la o nuntă să nu îi personalizezi din greșeală rochia miresei :))

Sclipici și confetti pe baloane

Vopseaua nu este de ajuns pentru tine? Ok, nicio problemă, îți prezentăm sclipiciul și confetti.

La fel ca ultimul truc, poți adăuga sclipici și confetti pe baloanele tale.

Tot ce ai nevoie este 1. Baloane 2. Sclipici și confetti 3. Aracet și pensulă.

Pentru 1 și 2 alegi ce îți dorești, la fel și pentru 3 (dacă vrei o pensulă mare sau mică, poate una roșie sau neagră – e decizia ta), important e să poți vopsi latexul cu ea.

Aracetul se aplică pe jumătate din balon. Dacă este cu heliu și vrei să plutească sus îți sugerez să acoperi jumătatea de jos. Dacă vrei să îl atârni de “buric” în jos atunci acoperă jumătatea de sus, adică mai bombată.

După ce ai aplicat aracetul scufundă balonul în sclipici și/sau confetti după plac.

Sfat: Dacă vrei să presari sclipiciul pe balon atunci pune dedesubt un prosop sau ceva care să prindă excesul de confetti sau sclipici pentru a-l folosit din nou.

Acestea au fost 3 recomandări dacă te-ai săturat de baloanele simple și vrei să le duci la un alt nivel. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*