Cum încep o afacere digitală cu succesul garantat

Cum încep o afacere digitală cu succesul garantat

Pachetele oferite de Weryon sunt cea mai bună investiție pentru afacerile care au nevoie de clienți. Câștigă clienți instant, câștigă locuri de top în marile motoare de căutare, poți câștiga o afacere în care succesul este nelimitat iar ceea ce este și mai formidabil este că pachetele SEO oferite de Weryon nu expiră. 

Suntem oameni de marketing, experti SEO, developeri… suntem toți oameni simpli. Misiunea noastră este să oferim o soluții eficiente pentru a genera noi clienți pentru afacerile din lumea digitală. Știm cât de mult lucrează proprietarii de afaceri mici și dorim să știți că există o soluție completă pentru programul dvs. de marketing.

SOLUȚIA ESTE AICI ȘI ESTE VALABILĂ PENTRU ORICE TIP DE AFACERE

„Dacă nu aveți bani pentru această investiție care garantează succesul afacerilor din spațiul digital probabil nu o să aveți niciodată o sumă de investit în a aduce clienți fideli în fața afacerii dvs. ”

Serviciile oferite de Weryon sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a lansa o afacere în cel mai scurt timp. După realizarea unui website (magazin, aplicație, platformă, portal de anunțuri) de prezentare unde clientul are întotdeauna ultimul cuvânt lansăm campaniile SEO unice Weryon care vor propulsa website-ul tău în fata clienților relevanți. De la alegerea numelui pana la hosting aveți inclus tot în pachetele Weryon. 

Platforma WERYON a luat ființă în 2007, este rezultatul unei investiții de mai multe sute de mii de euro și o muncă obsesivă de a livra cel mai bun produs pentru clienții noștri. Am colaborat și colaborăm cu multe echipe care azi au devenit partenerii noștri și așa am ajuns să avem parteneri pe întreaga planetă. Vezi mai jos locul deținut de Weryon Impex în căutările din marile motoare de căutare și care este poziția Weryon în fața firmelor din aceeași nișă, vezi imaginea de mai jos efectuată azi: 02.02.2022

Firma SEO

PARTENERIATE STRATEGICE

Alegerea serviciului de gazduire este un proces consumator de timp și nu întotdeauna realizăm cât de important este acest proces în succesul unei afaceri. Nu-ți face griji, este unul din sutele de detalii de care Weryon sa ocupat. Nu o să intrăm în detalii tehnice dar vă putem spune că avem servere performante pe întreaga planetă, suntem parteneri cu mai multe companii de hosting din întrega lume unde se folosesc generația nouă de servere și vă putem găzdui afacerea chiar și în serverele Google. Dacă doriți să aprofundăm ne va face plăcere să prezentăm soluțiile noastre care fac afacerea dvs mai rapidă decât concurența.

CUM CÂȘTIGI CLIENȚI PENTRU AFACEREA TA? SAU, CUM VÂND ATUNCI CÂND DORM?

SEO este o investiție pe termen lung și aici sunt implicați mai mulți factori cum ar fi relevanța cuvintelor cheie și țara unde se face comerțul. Dacă aveai nevoie de o echipă care cunoaste totul despre succesul online Weryon poate fi cel mai bun partener în 2022. Oferim clientiilor nostri trafic gratuit din rețelele sociale. Folosim softuri de ultimă generație pentru a prezenta afacerea ta în rețelele sociale.

EVE 1 – PROPRIUL SOFT DE DISTRIBUȚIE A RECLAMEI ÎN REȚELELE SOCIALE

Va prezentăm Weryon Eve 1, softul de aur care vinde și când dormim. Sună bine și este cât se poate de adevărat, au fost inventate mai multe softuri, foarte multe dintre ele fiind de mare succes deoarece reduce munca umană. Suntem siguri ca ați auzit de softuri de exemplu Hootsuite…, După mai bine de 2 ani de cercetare și investiții în AI artificial intelligence softul Weryon Eve 1 a fost lansat. Acum ajungem la clienți fideli în mai puțin de 30 minute după lansarea afacerii dvs. și forma în care este prezentată afacerea dvs. este cu adevărat formidabilă. Nu îți poți imagina ce poate face acest software revoluționar, la creația lui am folosit marketeri din întreaga lume, am colaborat și colaborăm cu cei mai mari producători de software din România, UK și SUA. Doreai o mie de oameni care să lucreaze pentru afacerea ta? Acum se poate rezolva cu un simplu clic.

În pachetele oferite clienților Weryon intră realizarea a 6 pagini de prezentare (landing page) toate diferite și care folosesc la prezentarea afacerii în fața a 6 personalități la fel de diferite unde mesajele de marketing vor stimula dopamina.  

Sună interesant? După mai bine de 15 ani de lansat diferite afaceri în spațiul digital putem spune că avem felul nostru în care am înțeles ce dorește comerciantul și cumpărătorul și de aceea am creat acest pachet unic care vine alături de alte pachete la fel de uimitoare și benefice.

CREEAZĂ O RECLAMĂ POTRIVITĂ, LA ORA PERFECTĂ ȘI ÎN LOCUL POTRIVIT

Putem folosi până la 16 forme puternice si diferite de a prezenta afacerea dvs. Un website este o formă de prezentare, noi mai realizăm 15 forme diferite. Cunoaște-ți acel răspuns…: „Este drăguț, dar… parcă și X al concurentului Z este super atragător… am eliminat și aceasta problemă, este clar că nu avem toți aceleași gusturi și forme de a percepe oferta, de aceea putem realiza pagini de prezentare nelimitate pentru afacerea ta și mult mai multe.

O afacere în spațiul digital vine ca răspuns și soluție la veșnica întrebare: Eu ce fac de acum încolo? pentru a-mi îndeplini toate visele…

  • Nu trebuie să fii geniu,
  • Nu trebuie nici măcar să strălucești, 
  • Trebuie doar să ai dorința să reușești în această viață!
  • Să dorești să lași în urmă mai mult decât ai primit, mai mult decât ai realizat sau la care doar… ai visat!

Magia sărbătorilor a trecut și trebuie să începem să gândim la viitorul nostru. Suntem datori să ne gândim la un viitor mai bun. Trebuie să te ridici din pat și să spui că trebuie să reușești, trebuie să înveți să iei decizii chiar dacă îți plac sau nu.

OAMENII ÎN 90% DIN CAZURI IAU DECIZIILE ÎN FUNCȚIE DE SENTIMENTE

Aici este problema. Trebuie să înveți să te miști, să profiți de toate oportunitățile.

  • Când a fost ultima dată când ai făcut o investiție pentru afacerea ta?
  • Care este suma minimă pe care te gândești să investești în șansa ta?
  • Ce șanse oferă internetul?
  • Cât de repede pot construi propria afacere?
  • Știai că în spatele fiecărei afaceri de succes stă cel puțin o echipă de minim trei oameni.

CARE SUNT OAMENII CARE TE ÎNCONJOARĂ?

Deci, din acest punct ar trebui să înceapă căutarea și conceperea unui nou plan. Nu lăsa deciziile să fie influențate de sentimente, trebuie să realizezi că aici trebuie să investești timp și resurse. Odată acestea fiind spuse este clar că îți vei dori să fii înconjurat de oameni capabili. Cu siguranță nu ai vrea să pierzi timp și bani. Este timpul să începi afacerea vieții tale și noi suntem aici gata pregătiți cu tot ceea ce ai nevoie pentru a reuși.

CINE ESTE WERYON SI CE VALOARE AU SERVICIILE SEO?

Până în momentul de față am câștigat pentru clienții noștri mai bine de 2500 de locuri în prima pagină din Google și acesta continuă să crească de la o zi la alta. A fost un drum greu nu putem zice că a fost ușor înțelegerea pe deplin a acestei industrii, și ca orice drum greu finalul radiază de fericire.

Suntem una dintre vechile companii din România care care în tot acest timp de la înființare până la momentul de față a legat parteneriate pe întreaga suprafață a pământului. Ne mândrim cu partenerii noștri care la rândul lor vând servicii de Hosting in Marea Britanie, unde clienții Weryon au discount 25% de la Devon Webs. Ne aduce bucurie proiectul de a castiga locul unu în Google pentru echipa de avocați penali din elita spaniolă care în urma serviciilor noastre au devenit faimoșii avocați penali din Spania. Salutăm totodată noul nostru partener din Chile furnizor de asemenea de servicii de hosting, și nu în cele din urmă și cu această oportunitate mulțumim și celor trei agenții de brokeri de trafic din SUA cu care lucrăm și evoluăm productiv de la an la an de mai bine de 7 ani.

Exemplu: Din dorința antreprenorului care a sugerat cuvintele cheie… aferente afaceri sale, în imaginea de mai jos se poate observa locul din Google câștigat de Weryon pentru avocații spanioli.

Servicii SEOServicii SEO Weryon

Am creat aceste parteneriate strategice în primul rand pentru a asigura clienților noștrii servicii de calitate si asistență în permanență, serviciul la care încă lucrăm decalajul în acest moment fiind de la una la șase ore timp de răspuns.

Ești la curent în permanență cu evoluția afacerii tale, oferim rapoarte despre afacerile realizate de Weryon, aceleași rapoarte sunt accesate și de clienții din regimul de mentenanță, rapoarte transparente cu update în timp real care prezinta situația SERP (pozițiile din Google). Monitorizarea traficului, implementăm soluții de a reține și a transforma vizitatorii în viitori clienți. Tehnologia oferă tot ce avem nevoie în 2022.

CARE ESTE NUMĂRUL DE CĂUTĂRI REALE ÎN MOTOARELE DE CĂUTARE PENTRU PRODUSELE SAU SERVICIILE MELE

Folosim cele mai avansate instrumente de analiză și monitorizare și putem afla exact numărul de căutări lunare pentru fiecare cuvant cheie introdus la analiză. A trecut anul 2021, am putut trage concluzii, analizând situația clienților Weryon din ultimul an vă putem garanta că serviciile SEO sunt printre cele mai eficiente de pe piață, iar în dreptul timpilor de execuție suntem pe primul loc. de ce?

În urma celor 15 ani de activitate am învățat cum să realizăm și să păstrăm conținutul, care este acel conținut care contează și unde este relevantă aparitia lui… cum putem face un website profesional, cum se realizează cel mai rapid magazin online agreat de Google, Yahoo, Bing… și restul…, în linii scurte… am înțeles care sunt cele mai relevante acțiuni pentru a forța o afacere să iasă la lumină în linii rapide. Cum orice afacere poate vinde în mai puțin de 3 ore de la lansare… cum și de ce afacerile mari reușesc să mențină un echilibru… cum și de ce cei mici apar și dispar…

CUM DESCOPĂR CELE MAI RELEVANTE CUVINTE CHEIE PENTRU AFACEREA MEA?

Toate această date clare se pot obține cu ușurință accesând serviciile noastre. Odată pregătită bine lansarea unui produs sau a unui website de servicii putem evita clar eșecul. Sună interesant? Ce te poate reține să avansezi?

CARE ESTE NUMĂRUL DE CĂUTĂRI REALE ÎN MOTOARELE DE CĂUTARE PENTRU PRODUSELE SAU SERVICIILE MELE

Putem afla mult mai multe date și dacă ai îngrijorări, te dezamăgește ceva gândind la avantajele pe care concurența ta le deține în acest moment… că au început mai demult.. că x, că y… acestea nu sunt probleme, sunt simple detalii aferente oricărei afaceri, și aici există foarte multe strategii, aici la Weryon obținem întotdeauna rezolvări și ceea ce dorim să realizăm devine ținta comună a unei echipe de profesioniști care vor veni cu „sarea și piperul” în afacerea ta și cu care cu siguranță îți va plăcea să colaborezi pentru tot restul vieții.

Trebuie să știi că suntem o echipă care punctează clar în planul de atac ce ne diferențiază și face concurență mai puternică, ce trebuie să implementăm, de ce este nevoie să depășim concurența și cum putem îmbunătăți acest proces fără încetare pentru a crește eficiența afacerii promovate de Weryon în fața tuturor. Până în acest moment am creat doar afaceri de succes, în 2022 și tu poți fi una din poveștile Weryon de succes.

Un reprezentant al serviciului relații cu clienții vă așteaptă bucuros la un apel telefonic de la 9 la 20 în zilele muncitoare sau: email la adresa ([email protected]), putem discuta detaliat cu privire la evoluția afacerii dvs. digitală și cum o putem face mai profitabilă începând de azi. Weryon.ro este o companie 100% românească cu sediul în: Ploiești, Prahova, România, Strada Vasile Lupu Nr 45.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*