Vrei sa-ti deschizi o afacere cu haine second hand? Te poti aproviziona rapid dintr-un en gros de haine second hand

Una dintre cele mai profitabile afaceri pe care o poti initia astazi si care va merge in orice context economic este cea cu haine second hand. Hainele second hand se vor cauta mai mereu, oamenii vor haine de calitate de la branduri mari la preturi bune, asa ca profitul va fi asigurat.

Dupa ce ai gasit un spatiu unde sa iti amenajezi magazinul trebuie sa gasesti o sursa de haine de unde sa te aprovizionezi mereu pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii. In lipsa unui distribuitor direct cu care sa inchei un contract te poti orienta spre haine angro vandute in depozite. Sunt destule firme care urmaresc sa stabileasca colaborari in diverse orase asa ca vei gasi rapid o companie care sa te ajute.

Hainele sunt aduse din Europa de Vest de cele mai multe ori, Germania, Italia, Anglia, sunt haine care se pot purta dupa igienizare, arata foarte bine si sunt rezistente. Livrarea produselor va fi rapida de fiecare data, veti putea incheia contracte avantajoase, oferta de haine angro este suficient de mare ca sa aveti in magazin tot ce va trebuie pentru toate sezoanele.

Daca sunt cumparate cantitati mai mari se asigura si transport gratuit, reduceri, hainele sunt din materiale de calitate, de la branduri mari, asa ca toti clientii dvs. vor fi multumiti. Firmele care detin depozitele vor raspunde cu promptitudine cerintelor dvs., consultantii va vor ajuta sa alegi cea mai variata gama de articole vestimentare pentru a avea o oferta cat mai variata si in magazinul dvs.

Hainele second hand sunt garantate, au fost sortate in prealabil si triate de catre cei din depozit asa ca aveti siguranta ca veti primi de fiecare data doar cele mai bune modele si articole vestimentare. In acest fel puteti face si ceva economii, aveti marfa pe alese in magazin si clienti care va vor cauta de fiecare data cand vor avea nevoie de ceva nou pentru sezonul urmator.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*