Vin sărbătorile și oferi cadouri celor dragi? Oferă un cadou și locuinței tale!

asigurare locuinta

Locuința ta este spațiul în care te simți protejat și relaxat zi de zi, indiferent de problemele pe care le-ai avut în restul timpului petrecut departe de casă. Chiar dacă ai o sarcină dificilă la job, o ședință cu părinții la școală care durează până târziu sau un proiect care îți solicită toată energia în weekend, atunci când ajungi acasă te simți iar în largul tău și ești fericit că ai un cămin primitor!

Însă, dacă tot se apropie perioada sărbătorilor, ar trebui să te gândești că e timpul să oferi un cadou locuinței pentru a o face trainică și rezistentă în fața pericolelor. O locuință protejată devine căminul perfect pentru tine și familia ta!

Sfaturi pentru o locuință protejată

  • Asigurarea locuinței: protecție împotriva pericolelor

Incendiu, inundație, intrare prin efracție, catastrofe naturale: toate acestea sunt adevărate coșmaruri care îți stăruie în minte, în special atunci când ești plecat de acasă pentru o perioadă mai lungă. Poate și tu simți, de exemplu, cum aceste gânduri apar ca din neant tocmai atunci când vrei să te bucuri de concediul binemeritat! Scuturi ușor capul și alungi aceste idei pesimiste, însă o urmă de îndoială nu dispare niciodată: oare ce vei face dacă un ghinion se va adeveri?

Ei bine, pentru a avea un somn liniștit și un concediu relaxant, alege o asigurare de locuință care va proteja atât locuința ta cât și bunurile pe care le ai. De exemplu, poți opta pentru asigurarea locuinței de la Asirom, indiferent dacă ești proprietar sau chiriaș, și în acest fel știi că locuința ta este protejată chiar și atunci când situația neprevăzută se transformă în realitate! În plus, și animalele de companie sau invitații sosiți în vizită se vor afla într-un mediu mai sigur: compania de asigurări se ocupă chiar și de facturile medicale în caz de accident.

Cu siguranță ești precaut și ai grijă ca totul să funcționeze perfect, pentru a nu avea parte de neplăceri. Dar ce se întâmplă când un vecin e neatent și provoacă, de exemplu, o inundație? Atunci știi că te poți baza pe asigurarea ta ca să treci mai ușor peste probleme!

  • Sistemul de supraveghere: protecție împotriva intrării prin efracție

Înainte să te muți cu chirie sau să îți cumperi locuința, ai fost atent la anumite detalii ca să găsești casa visurilor tale. După ce ai amenajat, ai decorat, ai adus mobilierul și toate celelalte obiecte, poți face un pas în spate și să privești camerele cu zâmbetul pe buze. Totul arată perfect! Însă e posibil ca și hoții să creadă că ai o locuință perfectă, așadar vor și ei să-și reamenajeze casele, dar cu bunurile tale!

Așa cum îți protejezi și mașina sau geanta atunci când te afli într-un spațiu aglomerat, așa trebuie să îți protejezi și locuința pentru că, atunci când ajungi seara, vrei ca totul să fie așa cum ai lăsat de dimineață și să nu te înfurii că toate obiectele dragi au fost furate!

Dacă vrei să îți privești locuința oricând și să ai șanse mai mari de a-i prinde pe hoți în cazul unei spargeri, optează pentru un sistem de supraveghere care monitorizează locuința atunci când nu ești acasă. Într-un fel asemănător, părinții din ziua de azi sunt mai liniștiți mulțumită telefoanelor mobile, căci îi pot contacta pe copii oricând pentru a se asigura că sunt în regulă. Așadar, de ce nu ți-ai contacta și tu locuința pentru a te asigura că nu s-a întâmplat nimic rău?

În concluzie, pentru a beneficia de un cămin primitor și confortabil nu numai în perioada sărbătorilor, ci și în restul anului, gândește-te că a sosit timpul de a oferi cadouri trainice locuinței și familiei tale: cadouri care îi protejează pe toți de toate pericolele!

Sursă foto: Shutterstock.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*