Tuburile de rulat, alternativa la tigari?

tuburi de rulat

Poate ca nu multi au auzit de tuburi de rulat sau tuburi de tigari, asa cum mai sunt ele cunoscute, insa acestea pot reprezenta o alegere ideala in ceea ce tine inlocuirea clasicului pachet de tigari, pachet care pare ca se scumpeste din ce in ce mai mult.

Asa cum spuneam si putin mai sus, pare ca scumpirea tigarilor reprezinta ceva normal la o anumita perioada de timp, astfel ca romanii sunt nevoiti sa scoata din ce in ce mai multi bani din buzunar, an de an. Ultima scumpire a tigarilor a avut loc in 16 august 2021, atunci cand au fost adaugati 50 de bani la fiecare pachet cumparat, astfel ca daca inainte plateai 22 de lei pentru un pachet de tigari, odata cu 16 august 2021, pretul unui astfel de pachet de tigari a urcat la 22.5 lei

La un calcul simplu, nu pare ceva iesit din comun, insa daca aprofundam putin, putem observa ca pentru o persoana ce fumeaza zilnic un astfel de pachet de tigari, ar reprezenta 15 lei in plus lunar si nu mai putin de 180 de lei pe fiecare an.

Momentan, doar unii producatori au marit tarifele, insa este de asteptat ca cu timpul, toti producatorii sa anunte cresterea preturilor. Conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica, un pachet de tigari s-a scumpi cu nu mai putin de 5% in decursul unui an. Se pare ca principala cauza a scumpirii tigarilor este reprezentata de o directiva data la nivelul Uniunii Europene, directiva conform careia pretul pentru un pachet de tigari ar trebui sa fie aproximativ la fel in toate tarile membre UE.

Alternativa la tigari poate sa fie reprezenta de tuburi de rulat?

Asadar, se pare ca preturile tigarilor nu vor intarzia sa creasca, daca ne raportam la preturile pe care le intalnim in celelalte state membre UE, astfel ca ne intrebam care ar fi alternativa la o astfel de scumpire accentuata si accelerata a tigarilor.

Am putea spune ca tuburile de rulat. Cu siguranta ca odata ce vei migra catre tuburile de rulat pe care le vei injecta cu tutunul dorit de tine nu te vei mai intoarce la pachetul de tigari. Pe langa faptul ca ai posibilitatea sa achizitionezi absolut orice tip de tub de rulat in combinatie cu orice tutun dorit, te vei putea bucura si de un raport al pretului mult mai bun.

Astfel, dintr-o cutie de tutun vei putea sa realizezi sute de tigari care cu siguranta iti vor fi suficiente pentru cel putin o luna. In concluzie, putem sa afirmam ca tuburile de rulat ar putea sa fie alternativa ideala la scumpirile ce se vehiculeaza pe piata tutunului de la noi din tara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*