tevi rectangulare

Unde gasim cele mai bune tevi rectangulare?

Tevile rectangulare reprezinta materiale metalurgice tubulare cu o forma aparte, rectangulare. Acestea au o foarte buna rezistenta la presiuni ridicate si se utilizeaza frecvent pentru realizarea diferitelor structuri metalice.

Procesul de productie

Tevile rectangulare se confectioneaza prin deformarea otelului, proces ce se poate realiza in doua moduri: deformare la cald sau deformare la rece. In functie de procedeul folosit, materialul va capata anumite proprietati distincte. Se pot remarca diferente in ceea ce priveste tolerantele materialului, caracteristicile mecanice, precum si in ceea ce priveste proprietatile in cazul realizarii unor sectiuni transversale.

tevi rectangulare

Tevile rectangulare deformate la rece au o foarte buna rezistenta la fortele mecanice puternice. Cele prelucrate la cald, in schimb, au posibilitati de deformare mai mari decat cele prelucrate la rece. Acestea sunt mai potrivite pentru utilizarea in constructii ce vor fi supuse presiunii unor forte dinamice.

Ce calitati prezinta aceste tevi rectangulare?

Tevile rectangulare sunt confectionate din otel si beneficiaza de toate caracteristicile acestui metal. Acestea sunt dure, foarte rezistente, stabile si cu o lunga durata de viata. Acestea sunt imbinate printr-o sudura compacta si continua, iar materialul are o suprafata perfect neteda, fara sa contina incluziuni nemetalice si fara sa prezinte crapaturi sau fisuri.

Pe suprafata acestora se aplica un strat de zinc cu rol protector, care ofera rezistenta impotriva agentilor corozivi. In acest fel, durata de viata a materialului este prelungita, pastrandu-si proprietatile pentru o perioada indelungata. In plus, avand in vedere forma rectangulara si suprafata perfect neteda, acestea sunt facil de montat pe suprafetele plane, nefiind necesara montarea unui alt suport exterior.

De asemenea, au un pret avantajos, beneficiind de un raport calitate-pret excelent si fiind o investite buna si de durata pentru utilizator.

Oportunitati de utilizare a tevilor rectangulare

Tevile rectangulare au o mare versatilitate si isi pot gasi intrebuintare in domenii vaste, fiind utile atat in proiectele gospoderesti, cat si in cele complexe din domeniul civil si industrial. Cu ajutorul acestora pot fi realizate diferite confectii metalice si constructii, printre care structurile metalice de sustinere, stalpii pentru gard, rafturile, balustradele, ramele pentru portile de acces, structurile pentru hale si diferite alte structuri realizate din otel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *