StudentFest cheamă artiștii să facă HAOS în Timișoara

StudentFest dă startul înscrierilor pentru artiști

StudentFest,  festivalul  internațional  studențesc  de  artă  și  cultură  din  Timișoara,  a  dat drumul la înscrierile artiștilor pentru cea de-a 30-a ediție, în perioada 23 iunie – 25 iulie. Aceștia se pot înscrie să susțină ateliere sau evenimente publice prin completarea formularului de pe site- ul studentfest.ro. Pentru o mai bună organizare, doritorii sunt rugați să adauge în formular un portofoliu sau alte materiale sugestive pentru munca lor și câteva detalii despre atelierul/evenimentul  pe  care  îl  pregătesc  pentru  această  ediție.  Încurajăm  artiștii  și  tinerii pasionați  de  artă  să  se  înscrie  în  cadrul  evenimentelor  noastre  deoarece,  festivalul  poate reprezenta un mediu propice pentru lansarea lor pe piața artistică și culturală din România.

Ce este StudentFest?

StudentFest  este  un  festival  internațional  studențesc  de  artă  și  cultură  din  România, organizat  de  către  Organizația  Studenților  din  Universitatea  de  Vest  din  Timișoara  (OSUT). Scopul său  principal este  susținerea  și promovarea tinerilor  artiști în societate prin  intermediul celor opt secțiuni: Arte Urbane, Arte Vizuale, Dans, Design, Foto-Video, Literatură, Muzică și Teatru.

HAOS – tema ediției cu numărul 30

Artiștii care doresc să țină ateliere închise cu participanții vor lucra pe conceptul creativ

„HAOS”, care reprezintă și tema ediției actuale. Aceasta a fost aleasă în urma corelării haosului cu inspirația în creație și ca sugestie pentru contextul anului 2021, din urma pandemiei provocate de virusul SarsCov-2.

Când și unde va avea loc festivalul?

Perioada de desfășurare este 30 august – 12 septembrie, iar dacă măsurile impuse pentru prevenirea infectării cu virusul SarsCov-2 nu se modifică în sens restrictiv, evenimentele și atelierele vor avea loc în zone centrale din Timișoara. În perioada următoare vor avea loc și o serie de pre-evenimente atât în mediul online, cât și offline. Așadar, pentru a fi la curent cu informațiile  despre  desfășurarea  festivalului,  ne  puteți  urmări  pe  site-ul  studentfest.ro  sau  pe rețelele de socializare, Facebook – StudentFest și Instagram – studentfest.ro. De asemenea, începând cu luna iulie vom da startul unei campanii de donare pentru susținerea festivalului, așadar doritorii pot încuraja arta tânără și independentă prin suportul lor financiar.

Așteptăm cât mai mulți tineri să se înscrie, în calitate de artiști, până în data de 25 iulie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*