Uleiuri esențiale pure pentru o familie sănătoasă

uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale, home essentials kit doTerra
uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale, home essentials kit doTerra

Întrebuințările și experiențele cu uleiurile esențiale variază în funcție de tipul acestora, dar există câteva uleiuri esențiale care sunt benefice indiferent că ești copil sau adult, femeie sau bărbat. 

În continuare vom vorbi despre cateva tipuri de uleiuri esențiale benefice pentru fiecare membru al familiei. Acestea pot fi achiziționate individual sau împreună – HOME ESSENTIALS KIT DOTERRA. Acest pachet doTERRA este compus din cele mai utilizate uleiuri esențiale și cu difuzor, oferind oportunitatea de a experimenta beneficiile puternice ale uleiurilor esențiale. 

  1. Uleiuri esențiale benefice pentru IMUNITATE

Menținerea unui sistem imunitar puternic este compus dintr-o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și o rutină bine stabilită, iar uleiurile esențiale pot contribui la accentuarea și grăbirea efectelor unui stil de viață corect.

Uleiurile esențiale dōTERRA de Lavandă, Melaleuca și Oregano din Kit-ul Home Essential ajută la susținerea funcției imune sănătoase atunci când sunt luate intern.

Pentru a le consuma, este suficient să diluezi 1 – 2 picături în 120 ml lichid.

  1. Uleiuri esențiale benefice pentru întreținerea pielii

Un ten curat și luminos, cu aspect sănătos este scopul fiecăruia dintre noi, însă substanțele chimice din majoritatea produselor de pe piață, ii determină pe mulți să iși dorească remedii naturale. Uleiurile esențiale reprezintă o opțiune naturală excelentă pentru îngrijirea pielii. Melaleuca doTERRA este probabil cel mai cunoscut pentru efectul său benefic asupra pielii fiind capabil să calmeze iritațiile ocazionale ale pielii. Lavender doTERRA are efecte similare și poate îmbunătăți aspectul pielii cu acnee. Frankincense doTERRA îmbunătățește, de asemenea, aspectul tenului când se aplică topic. Este important să te asiguri că eviți lumina soarelui timp de multe ore după aplicarea topică a tuturor uleiurilor de citrice.

  1. Uleiuri esențiale benefice pentru DIGESTIE

Problemele digestive, precum afecțiunile de stomac, indigestia ocazională sau balonarea reprezintă probleme majore pentru multe persoane. Blendul de uleiuri esențiale ZenGest doTERRA a fost creat special pentru a sprijini digestia, a ameliora durerile stomacului și a menține sănătatea digestivă generală. Cunoscut ca și un blend, ZenGest doTERRA conține Ghimbir, Fenicul si Coriandru care sunt recunoscute pentru efectele lor binefăcătoare în cazul disconfortului din zona abdominală. Utilizarea internă a blend-ului ZenGest este o modalitate sănătoasă, naturală și blândă de a calma “stomacul supărat” sau de a menține un sistem digestiv sănătos.

  1. Uleiuri esențiale benefice pentru Calmare

dōTERRA Deep Blue este perfect pentru un masaj liniștitor după o zi lungă de muncă sau orice altă activitate care provoacă tensiune arterială sau musculară. Ingredientele principale ale acestui blend binefăcător si răcoritor sunt: iarbă verde, camfor, mentă, tansy albastru, mușețel albastru, Helichrysum și Osmanthus.

Câteva picături de Deep Blue®  amestecat cu ulei de cocos fracționat doTERRA aplicate prin masaj, vă pot aduce confortul mult dorit, în special după o zi grea la serviciu sau după o perioadă de efort fizic prelungit. De asemenea, este eficient dacă aplicați direct pe zona vizată, înainte și după exercițiu sau efort și luați în considerare masajul Deep Blue cu câteva picături de ulei purtător, în cazul copiilor în creștere, pe picioare, înainte de culcare.

  1. Uleiuri esențiale cu putere de Curățare

Pe lângă beneficiile pe care le aduc pentru sănătate, uleiurile esențiale sunt renumite și pentru proprietățile lor de curățare, mai ales că multe persoane încep să caute soluții naturale pentru curățenia casei. Home Essentials Kit doTERRA include câteva uleiuri esențiale care sunt deosebit de cunoscute pentru aceste proprietăți: Melaleuca, Oregano și dōTERRA On Guard. Fiecare dintre aceste uleiuri poate fi utilizat ca soluție de curățare non-toxică.

Pentru a face un produs de curățare non-toxic cu oricare dintre aceste uleiuri, pur și simplu adăugați câteva picături în apă, într-o sticlă cu pulverizator, pulverizați pe suprafețe și ștergeți. Atunci când sunt folosite ca produse de curățare, e important ca uleiurile esențiale să fie diluate și testate inițial, pe o zonă mică a obiectului sau suprafeței pe care doriți să le utilizați.

Așadar, fie că vrei să-ți îmbunătățești starea de sănătate, aspectul pielii sau îți dorești o casă curată fără soluții chimice, uleiurile esențiale sunt un ajutor de nădejde pentru întreaga familie. Află cum le poți cumpăra aici,

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*