Top anvelope de vara pentru masina ta

Din cand in cand, fiecare proprietar de vehicul are nevoie de un nou set de anvelope de vara pentru masina sa. Compusul de cauciuc dur al anvelopelor de vara, asigura un comportament sigur de condus si franare, chiar si la temperaturi ridicate. Pentru a alege cele mai bune anvelope de vara, ar trebui sa te ghidezi dupa un top anvelope de vara

Top anvelope de vara

Michelin Pilot Sport 4  

Anvelopa impresioneaza prin controlul excelent al directiei, datorita unei tehnologii hibride nou dezvoltate, care asigura o aderenta suficienta chiar si la viteze mari. In plus, noul compus de cauciuc optimizat isi arata proprietatile sale excelente de aderenta si cele mai bune proprietati de franare pe drumuri ude. Anvelopa de vara este disponibila in 105 dimensiuni de la 16 la 21 inch si este disponibila si ca anvelopa SUV din 2019. Pilot Sport este anvelopa de vara potrivita pentru masinile sport si masinile de inalta performanta de gama medie si de lux.

Pirelli PZero

Anvelopa de ultra-inalta performanta de la Pirelli, impresioneaza prin kilometrajul lung si asigura o conducere fara stres datorita tehnologiei Run Flat. Pirelli PZero aduce o multime de cunostinte din sportul cu motor si este, de asemenea, o alegere buna pentru SUV-urile sportive. Designul profilului interior personalizat cu o proportie mare de silice, asigura un nivel ridicat de siguranta. Compusul optimizat al benzii de rulare aduce performante imbunatatite pe teren umed si un kilometraj ridicat. Designul personalizat al benzii de rulare exterioara ofera zgomot redus si rezistenta redusa la rulare. 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 este o anvelopa de ultra-inalta performanta si cel mai tanar membru al familiei Eagle F1. Indeplineste cele mai inalte cerinte si impresioneaza prin amprenta adaptive, pentru a imbunatati performanta pe drumuri uscate; emisii de zgomot mai reduse si rezistenta la rulare mai mica; rasina noua pentru micro-contact sporit cu drumul si pentru imbunatatirea franarii pe teren umed.

Dunlop Sport Maxx RT2 

Dunlop Sport Maxx RT2 este cea mai recenta anvelopa de performanta ultra-inalta de la Dunlop. Producatorul de anvelope se bazeaza pe cei peste 100 de ani de experienta in sporturile cu motor. „Tehnologia de curse” se reflecta la stabilitatea excelenta a condusului si aderenta la viraje, precum si la performanta puternica de franare. Anvelopa de vara vine cu protectie pentru janta si scut de zgomot.

Contact Continental Premium 6

Noul Contact Continental Premium 6 a fost dezvoltat pentru toate clasele de vehicule. Anvelopa de vara impresioneaza prin proprietati de top pe asfalt umed, datorita amestecului de silice optimizat pentru siguranta. Ofera mai mult confort de conducere prin suprafetele de contact imbunatatite. Designul de profil a fost optimizat pentru manevrabilitate pentru un comportament sportiv la condus, la toate vehiculele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*