Top 5 motive să pariezi la Betano

betano-pariuri

Mai ales în ultimii ani, au apărut o mulțime de case de pariuri în România, toate având propriile oferte pentru jucătorii noi și pentru cei deja existenți. Fiecare casă de pariuri are propriile minusuri și plusuri, dar puține dintre ele pot crea, cu adevărat, clienți fideli care să revină de fiecare dată pe platforma lor.

Mai multe aspecte ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegi o casă de pariuri, cum ar fi calitatea aplicației mobile, cât de bine optimizat este website-ul companiei, cât de bogată este lista de evenimente, cât de multe tipuri de pariuri există, cum e serviciul de relații cu clienții, și multe altele.

Betano Romania acoperă cu succes toate aspectele importante și implementează cu succes noi servicii și oferte, pentru a oferi un mediu dinamic utilizatorilor săi. Totuși, care sunt motivele principale pentru care ar trebui să alegi Betano?

Are o ofertă bogată

Betano adaugă destul de des ligi și meciuri noi, pentru a îmbogăți cât mai mult posibil oferta, iar, astfel, casa de pariuri reușește să fie peste celelalte din competiție. La Betano sunt extrem de rare situațiile când fie nu găsești pariul sau evenimentul dorit. Mai mult decât atât, poți trimite un mail echipei cu evenimentul și/ sau tipul de pariu pe care dorești să fie implementat, iar aceasta va analiza situația și îți va trimite un răspuns la scurt timp.

BetMentor

Deși această soluție nu este neapărat folosită de către pariorii profesioniști, ea este o unealtă unică pentru România, care îi ajută în special pe începători. BetMentor este o aplicație implementată pe site-ul celor de la Betano care folosește inteligența artificială pentru a îți oferi sugestii de evenimente și de cote. Astfel, BetMentor va putea să analizeze meciurile în locul tău, pentru a avea o șansă cât mai mare de câștig.

Bonusul de înscriere

Este bine de menținut bonusul de bun venit deoarece Betano are unele dintre cele mai lejere condiții de rulaj, cel puțin comparativ cu ceilalți jucători din industria pariurilor. În plus, poți primi până la 500 RON, iar acești bani nu trebuie să fie folosiți doar la pariuri sportive, așa cum forțează alte case de pariuri. La Betano, bonusul poate fi folosit atât la pariuri sportive, cât și la casino.

Serviciu relații cu clienți

E posibil ca multor jucători să nu le pese de calitatea serviciului acesta. Dar imaginează-ți orice scenariu în care trebuie să intri în contact cu ei. Nu ai vrea ca serviciul acesta să fie ireproșabil și să-ți rezolve problema cât mai rapid cu putință? Betano are, de departe, cel mai bun serviciu de relații cu clienți.

Au cea mai bună aplicație mobilă

Betano au investit, și continuă să o facă, foarte mulți bani în platforma lor online și în aplicația mobilă. Iar rezultatele sunt cât se poate de clare. Dacă vrei să te convingi și tu, descarcă acum aplicația Betano.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*