Cine sunt MagicJackpot.ro?

magic-jackpot-cum-depun-bani

MagicJackpot.ro nu se află doar în topul celor mai noi cazinouri online din România, ci și în topul celor mai promițătoare companii din domeniu. După mici investigări, am aflat că acționarul majoritar al cazinoului online este nimeni altul decât MJP Interactive Ltd, aceiași firmă mamă care deține și gigantul Superbet. Ei sunt înregistrați la ONJN și ar trebui să prezinte încredere pentru români, chiar dacă e o companie nouă.

Ce bonus oferă Magic Jackpot?

Magic Jackpot Casino au un bonus extrem de generos, care poate ajunge până la 1500 RON si 100 de rotiri gratuite, el putând fi deblocat în mod treptat, cu ajutorul a 3 depuneri. Bonusul e de 100%, iar după prima depunere vei primi maximum 900 RON, în funcție de suma pe care dorești să o riști.

La cea de-a 2-a depunere, ai un bonus de 50%, de maximum 300 RON. Asta înseamnă că va trebui să depui 600 RON pentru a îl putea debloca. În plus, vei primi și 100 de rotiri gratuite pentru cea de-a 2-a depunere. La cea de-a 3-a depunere, bonusul este similar cu cel precedent, doar că nu vei primi cele 100 de rotiri. Astfel, poți să te bucuri de un bonus total de 1500 RON și 100 de rotiri gratuite, iar rulajul aferent pentru deblocare este de 25x.

Cum pot depune bani la MagicJackpot?

MagicJackpot.ro suportă toate metodele populare de a depune bani: cu card de debit, card de credit, paysafecard, skrill și neteller. Totuși, spre deosebire de alte case de pariuri, aici suma minimă pe care o poți depune este de 50 RON, iar cea maximă de 950 RON. Mai mult decât atât, va trebui să plătești o taxă de depunere de 2% din valoarea totală depusă.

Au o gamă diversă de jocuri

În momentul de față, sunt puțin peste 500 de jocuri disponibile pe site-ul lor. Dar, conform ultimelor declarații, ei spun că vor avea în curând peste 900 de jocuri, ceea ce i-ar propulsa lejer în topul celor mai diverse cazinouri online din România. În momentul de față, găsim jocuri de la producătorii NetEnt, EGT, Pragmatic Play, IsoftBet, Microgaming, Novomatic și Relax Gaming, iar lista va continua să crească în acest an.

Concluzii

Deși e o agenție nouă, ea face parte din același grup ca și Superbet, are un bonus extrem de generos și va avea în curând aproape 1000 de jocuri disponibile. Singurele dezavantaje pe care le găsesc sunt legate de faptul că în prezent avem doar jumătate dintre jocurile promise și că MagicJackpot.ro încă nu are o aplicație pentru mobil.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*