TOP 3 motive pentru care ar trebui sa incepi o cura de detoxifiere cu Zeolit

Toamna si-a intrat in drepturi, iar sezonul racoros isi face aparitia incet, incet, devenind o realitate a zilelor noastre. Este timpul sa ne pregatim corpul pentru a face fata cu brio mediului la care il vom expune. In lupta cu virusurile, bacteriile, ciupercile si toxinele, poti avea un aliat puternic: Zeolitul. Produsul natural sustine sistemul imunitar, previne si trateaza multiple afectiuni si garanteaza o detoxifiere 100%. Zeolit Spectrum reda echilibrul pH-ului si vine in intampinarea organismului tau cu un sistem eficient de protectie.

Zeolitul este un mineral natural, care nu are contraindicatii si este mult mai eficient decat orice alta metoda clasica sau moderna de detoxifiere. Mineralul este format de acum milioane de ani, din imbinarea lavei vulcanice fierbinti cu apa marii sau a oceanului si ofera tamaduire populatiei intregi. Iata principalele 3 motive pentru care ar trebui sa incepi chiar acum o cura de detoxifiere cu acest remediu pe care il gasesti aici: https://zeolitspectrum.ro/

Esti expus zilnic la peste 200.000 de substante toxice

Pana in acest moment, cunoastem peste 200.000 de substante toxice care ne pot invada organismul. Ele exista in aer, apa si in alimentele din comert, tratate chimic. Cifrele sunt cu atat mai ingrijoratoare cu cat, in fiecare an, se descopera alte noi substante chimice. Nu exista limite. In astfel de conditii, in societatea consumerista in care ne aflam, exista totusi o metoda de protectie: detoxifierea.

Fie ca esti sau nu fumator, fie ca iti place sa consumi alcool sau nu, fie ca mananci alimente din supermarket sau nu, detoxifierea este necesara. Aerul poluat si tratarea apei contribuie la asimilarea toxinelor si metalelor grele, dar nu numai. Intoxicatiile cu pesticide si alte substante daunatoare pot provoca grave afectiuni, daca nu sunt tratate.

Te confrunti cu situatii stresante si esti mereu obosit

De cele mai multe ori, punem oboseala pe seama jobului si a sarcinilor care ne rezerva intreg calendarul. De prea putine ori ne alocam timp pentru noi si cei dragi din jur. Intotdeauna exista un motiv: „nu este suficient timp”. Daca te confrunti cu stari de oboseala permanenta, dar si cu situatii stresante, atunci e un semn cat se poate de clar: ai nevoie de o cura de detoxifiere.

Vei observa, chiar si in primele zile de la inceperea tratamentului, cat de bine te vei simti. Iti vei recastiga starea de vitalitate si buna-dispozitie, vei avea energie din nou si te vei putea bucura de cei din jur. O cura de detox variaza intre 3 luni si 6 luni, in functie de recomandarea medicului. Dupa fiecare 3 luni, este necesara vizita la medic, pentru evaluare.

Ia zeolit capsule si daca suferi de afectiuni ale organismului

Afectiuni gastrice, renale, hepatice, la nivelul sistemului osos, la nivelul sistemului nervos, dar nu numai, se inscriu in lista bolilor ce pot fi tratate sau prevenite prin consumul de zeolit capsule.

De foarte multe ori, simptomatologia indefinita, pentru care nu exista un diagnostic clar si nici tratament, are la baza o sursa ridicata de toxicitate in organism. Zeolitul trateaza intoxicatiile cu pesticide si alte tipuri de substante chimice, care dauneaza grav organismului uman. Daca te regasesti in orice scenariu de mai sus, e absolut necesar sa urmezi o cura completa de detoxifiere: 3 luni, plus o luna pauza, plus alte 3 luni daca e necesar.

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *