Ce fel de servicii trebuie să contractezi dacă ai un restaurant, o cafenea sau un depozit

firma deratizare constanta

Succesul în afaceri este dat preponderent de calitatea și utilitatea serviciilor și produselor oferite. Totul de la mâncare la echipamente specializate trebuie să fie depozitat în mod sigur, pentru ca toate problemele să fie evitate de la bun început. Vestea mai puțin bună este că dăunătorii își pot face loc până și printre cele mai mici orificii, motiv pentru care cea mai bună strategie de combatere a acestora este modul în care încăperea este construită – fără găuri de aerisire care nu sunt asigurate cu plase cu găuri mici. Chiar și atunci, există anumite servicii pe care trebuie să le contractezi din când în când, indiferent că ai un restaurant, o cafenea sau chiar un depozit.

  1. Servicii de deratizare, împotriva șoarecilor și a șobolanilor

Atât șoarecii, cât și șobolanii sunt purtători de boli și sunt atrași de locurile în care există mâncare. De aceea, multe dintre depozitele urbane sunt spații propice pentru ca ei să se reproducă și să crească nestingheriți. Potrivit specialiștilor, rozătoarele mănâncă aproximativ tot timpul, întrucât numărul lor de mese pe zi atinge 20. Din acest motiv, orice rest alimentar pe care îl găsesc este un mare avantaj pentru ei. Pentru a scăpa de aceste probleme, optează pentru o firma deratizare Constanta. Pe lângă faptul că echipa din spate vine cu un plan de curățenie și igienizare bine pus la punct, aceasta folosește doar soluții special concepute din substanțe care au trecut printr-un control realizat de Ministerul Sănătății. Serviciile de deratizare Constanta nu doar că te scapă de rozătoare, ci te și asigură că rodenticidele stau departe de spațiul tău.

  • Servicii de dezinfecție, împotriva microbilor și bacteriilor

Pandemia generată de Coronavirus a determinat o creștere semnificativă a clienților din rândul restaurantelor, cafenelelor și a spațiilor folosite pe post de depozite. Serviciile DDD ale firmelor implică dezinfecția împotriva Covid-19, cea prin nebulizare și cea cu pulverizare. Rezultatul acestora va fi reprezentat de suprafețe curate și lipsite de viruși, în așa fel încât atât angajații, cât și clienții să fie în siguranță cât timp petrec în spațiul respectiv.

  • Servicii de dezinsecție, împotriva intrușilor

Gândacii nu se numără printre indivizii așteptați în locuință sau în spațiile comerciale. De aceea, atunci când sesizezi existența cel puțin a unuia dintre ei, este recomandat să iei măsuri de la bun început. Printre acestea se numără și contractarea unei firme specializate în dezinsecție, care va întrerupe reproducerea insectelor. Gândacii, spre exemplu, au capacitatea de a se reproduce de 50 de ori în decursul a trei luni.

Toate aceste servicii sunt folosite pentru a asigura un nivel ridicat de sănătate în orice spațiu care este frecventat de persoane.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*