TOP 3 cele mai apreciate aparate auditive Retroauriculare: vezi unde le gasesti la un pret bun

Denumit si BTE (Behind The Ear), aparatul auditiv retroauricular este – asa cum ii spune si numele – acel device care se ataseaza in spatele urechii pentru corectarea deficientelor de auz. Este cel mai comun tip de aparat auditiv.

Odata cu evolutia tehnologiei, insa, au aparut si mini versiuni ale acestor dispozitive, functionalitatile lor s-au diversificat, iar stilul de viata al purtatorului a fost mult imbunatatit, la fel ca si design-ul aparatelor. Afla acum care sunt cele mai apreciate aparate auditive Retroauriculare de pe piata!

Aparatul auditiv M-Core R312 disponibil in 10 culori

Unul dintre cele mai cautate aparate auditive de pe piata, la ora actuala, este modelul M-Core R312, adresat inclusiv pacientilor cu grad sever de hipoacuzie. Acest device este elegant, discret, compatibil cu o gama larga de aplicatii tech, dar si de accesorii fizice. Integreaza functionalitati de ultima generatie, cum ar fi conectivitatea directa cu telefoanele mobile, dar nu numai. Aparatul este apreciat si datorita functiei My Voice pe care o detine. Aceasta permite confortul auditiei propriei voci a purtatorului, un lucru extrem de important pentru persoanele diagnosticate cu o forma severa de hipoacuzie. Mai mult, din punct de vedere estetic, acest device inscrie puncte prin gama ofertanta de culori: pana la 10 nuante disponibile.

Aparatul auditiv Emerald 8C RIC disponibil in 3 variante

Purtatorii acestui tip de aparat auditiv il catalogheaza ca fiind discret si convenabil, cu un design atractiv. Device-ul se gaseste in trei variante: M, S si XS si ofera o experienta naturala de auditie. Este bogat in caracteristici moderne. Se poate conecta la device-uri prin tehnologia Bluetooth si se poate controla prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate. Beneficiile sunt maxime, incepand de la design, si pana la nivelul sporit de conectivitate pe care il incurajeaza acest tip de dispozitiv: se conecteaza rapid la TV, telefon, radio sau alte echipamente. Reprezinta alegerea perfecta atat pentru persoanele care nu au mai purtat niciodata un aparat auditiv, cat si pentru pacientii demult diagnosticati cu o forma de hipoacuzie.

Aparatul auditiv Mosaic 8C BTE echipat cu tehnologia MyCore

Ultimul din lista, dar nu cel din urma, aparatul auditiv Mosaic 8C BTE este o alta alegere buna. Din nou, vorbim despre un device de ultima generatie, dotat cu functionalitati ultramoderne. Design-ul e superior altor aparate auditive mai vechi, mizand pe discretie si confort. Acest aparat auditiv este disponibil in doua variante, Mosaic S si Mosaic M, si este combatibil cu diferite forme de hipoacuzie. Experienta sonora este una naturala, marturisesc purtatorii acestui device, iar nivelul de confort pe care il asigura este superior. Iata, asadar, un alt aparat retroauricular inovator, care a depasit limitele clasicului, atat prin design, cat si prin functionalitate. Il trecem pe lista cu incredere, pentru ca specialistii il recomanda pacientilor.

Aparat auditiv invizibil pret bun: toata gama la WeSound.ro, Centrul de Protezare Auditiva

Aparat auditiv invizibil pret bun? Este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le adreseaza pacientii cu deficiente de auz.

Ei bine, exista solutii – cu certitudine! WeSound.ro este mai mult decat un simplu centru de protezare auditiva. Gasesti aici specialisti cu o vasta experienta, pregatiti sa iti recomande in mod personalizat, solutii optime pentru tine. Mai mult, fiind client nou, ai parte de consultatie gratuita!

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: [email protected]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*