Top 3 caracteristici pe care le regasesti in compozitia unor tevi patrate

tevi patrate
tevi patrate

Cunoscute si sub denumirea de tevi patrate, aceste materiale de constructii sunt niste produse ce fac parte din domeniul constructiilor, avand o notorietate foarte buna cunoscuta in randul expertilor. Atat specialistii, cat si persoanele fizice folosesc acest material datorita faptului ca sunt confectionate din otel, ceea ce le confera multiple calitati fizice si o durabilitate extrem de buna. Arhitectura pe care o au aceste tevi patrate ii confera o denumire mai putin cunoscuta in lumea celor ce nu sunt in domeniu, si anume denumirea de “profile patrate”.


tevi patrate
Ce caracteristici prezinta niste tevi patrate?

  • Are o buna rezistenta in timp – acest produs rezista foarte bine in structurile in care sunt incluse, fiind durabila peste ani si pastrandu-si toate caracteristicile in tot acest timp;
  • Usurinta in manevrare – forma sa unica permite stocarea materialului folosind intr-un mod foarte eficient spatiul;
  • Reciclabilitate – poti oricand sa reutilizezi acest produs dupa ce este extras dintr-un proiect, fara a prezenta urme de deteriorare;
  • Densitatea materiei prime – aceste tevi patrate sunt confectionate din otel, cea ce le ofera o densitate foarte mare, fapt ce creste rezistenta materialului;
  • Greutatea mica – datorita duritatii de care da dovada, aceste tevi patrate sunt extrem de usoare. Astfel, fiind usor de mutat, nu afecteaza greutatea totala a proiectului in care sunt incluse, nereprezentand un risc pentru constructori.

In ce proiecte se poate folosi acest material de constructii
Principalul avantaj pe care il au acest tevi patrate este fptul ca sunt produse foarte versatile. Ele pot fi utilziate intr-o gama vasta de proiecte de constructii, precum cele industriale sau cele civile. Mai exact, acestea se folosesc pentru realizarea diverselor confectii metalice, printre care gasim si schelele sau structurile de rezistenta.

In ceea ce priveste manipulabilitatea si transportul, acestea sunt foarte usor de realizat multumita faptului ca aceste produse sunt goale inauntru. Astfel, pentru a transporta acest tevi patrate nu vei avea nevoie de forta bruta sau de utilaje speciale care sa te ajute cu acest aspect. In ceea ce priveste sectorul privat, acestea sunt folosite pentru a construi rame metalice pentru mai multe obiecte diferite.

De unde poti achizitiona cele mai bune produse?

Ca orice produs folosit in domeniul constructiilor, si aceste tevi patrate poti fi achizitionate din magazine de profil, cum ar fi Mesteru Manole. Acestea sunt disponibile si in magazinul online, ceea ce iti confera livrarea pana la domiciliu sau locul de constructie a proiectului. Acest tip de servicii nu cauzeaza intarzierea proiectelor si ofera un plus de confort specialistilor!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*