Tips&tricks: cum sa alegi si sa administrezi suplimentele nutritive animalelor tale de companie?

Esti in cautarea unui vaccin veterinar: www.veteco.com/15-vaccinuri-animale-companie sau a unor suplimente veterinare de calitate pentru animalele tale de companie, dar inca nu stii la ce sa fii atent, pentru a lua o decizie potrivita in acest sens?

Din acest articol poti afla tot ce trebuie sa stii, incepand de la ce sunt astfel de suplimente, la ce ajuta, dar si care sunt detaliile de care sa tii cont, pentru a oferi necuvantatoarelor cele mai bune produse! Cu ajutorul tuturor acestor informatii, vei fi intotdeauna bine pregatit pentru a cumpara produsele potrivite pentru animalele tale!

Suplimente veterinar: ce sunt si de ce sunt recomandate pentru animale?

Suplimentele nutritive au fost concepute special pentru animale, astfel incat sa le ajute sa-si imbunatateasca digestia pe termen lung, dar si pentru ca necuvantatoarele sa aiba un aspect mult mai sanatos si mai frumos. Medicii veterinari iti recomanda sa investesti in astfel de produse si atunci cand animalele tale au gastroenterita ori diaree. Mai mult, trebuie sa stii ca anumite suplimente se administreaza sub forma de tablete, iar altele sunt disponibile sub forma de pasta, pe care o poti aplica direct pe piele, ori pe ranile animalelor, atunci cand este cazul.

Tabletele pot fi combinate cu hrana umeda

In cazul in care pisicile sau cainii tai refuza sa ingereze simplu tabletele, poti sa le amesteci cu hrana umeda. Astfel poti ,,pacali” animalele, iar rezultatele vor fi aceleasi ca atunci cand ar fi ingerat suplimentele nutritive. De regula, vei gasi in prospectul suplimentelor de cate ori pe zi trebuie sa le oferi astfel de produse prietenilor tai necuvantatori. Ai grija sa respecti dozajul!

Nu uita sa tii cont de varsta animalelor

Un alt detaliu esential, de care este bine sa tii cont atunci cand cauti suplimente nutritive potrivite pentru animale este referitor la varsta prietenilor tai necuvantatori. Conform medicilor de specialitate, atunci cand se afla la varste fragede, animalele au nevoi diferite fata de situatia in care ajung la maturitate. Vitaminele A, B, C, D si E, precum si minerele precum zincul, calciul si magneziul sunt esentiale pentru o buna dezvoltare a animalelor. Ai grija, insa la gramajul fiecarui ingredient. Pentru a vedea care sunt cantitatile folosite pentru suplimentele de care esti interesat, nu trebuie decat sa citesti descrierea produselor!

Suplimentele nutritive pot fi alese si in functie de rasele din care fac parte animalele

Printre elementele de care nu trebuie sa uiti se numara si faptul ca suplimentele nutritive sunt concepute astfel incat sa fie folosite pentru anumite tipuri de rase de animale. Nu toate pisicile si cainile au aceleasi nevoi, motiv pentru care trebuie sa alegi cu grija produsele pe care le cumperi pentru ele, astfel incat sa le satisfaci necesitatile!

Perioada de administrare

Nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere ca suplimentele alimentare trebuie administrate la animale in cure de cateva saptamani sau chiar cateva luni, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Fiecare produs in parte se administreaza diferit, iar pentru a descoperi cum trebuie sa actionezi, este esential sa citesti prospectul.

Gama de vaccin veterinar si de suplimente veterinare este una extrem de variata, ceea ce inseamna ca poti alege exact produsele de care animalele tale au nevoie. In acest sens, Veteco.com iti ofera sansa de a cumpara suplimentele de calitate, cu ajutorul carora pisicile si cainii sa fie sanatosi si frumosi din punct de vedere fizic. Este suficient sa citesti detaliile fiecarui supliment in parte, iar apoi sa comanzi de pe Internet ceea ce consideri ca se potriveste animalelor tale!

Date de contact:

Telefon:  +40 264 597 008

Adresa de e-mail: [email protected]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*