In spatele usilor inchise: cum se naste un „viral” in casa de productie video?

casa de productie video
casa de productie video

Te-ai intrebat vreodata cum se obtine un videoclip viral? Daca da, inseamna ca nu esti singurul! “Viralitatea” este considerata printre cei mai de succes factori de pe Internet. Prin urmare, atunci cand continutul tau se raspandeste rapid, stii ca vei avea succesul scontat. De la firme si brand-uri mici, de care nu a auzit nimeni, pana la a deveni un star al momentului nu este decat un pas!

Pe scurt, un videoclip viral devine popular dupa ce este “share-uit”masiv pe Internet. De regula, aceste videoclipuri sunt scurte, stimulante si informative. Uneori, tonul poate fi foarte serios sau profund emotional, insa de cele mai multe ori aceste clipuri sunt amuzante si distractive. Videoclipurile virale iau nastere intr-un studio sau casa de productie video, de unde capata tractiune cu ajutorul social media. Din acest motiv, ajung rapid la utilizatori, de unde sunt preluate si repostate, practic “explodand”.

Asadar, cauti o noua metoda de a-ti promova brandul cu un buget limitat? Colaborarea cu o casa de productie video precum www.videomaniax.ro in vederea realizarii unui viral poate fi raspunsul pe care il cauti. De altfel, multe campanii de marketing spera sa capete o vizibilitate crescanda, care la randul ei aduce noi potentiali clienti.

Marketingul viral este pe drept un instrument al secolului XXI, motiv pentru care antreprenorii investesc in continut video, care poate ajunge sa fie vizionat de milioane de persoane! Pe masura ce acestea sunt vizionate, atrag exponential si alti utilizatori, care vor afla de brandul tau, de produsele sau serviciile pe care le comercializezi etc.

Unele videoclipuri virale, mai ales cele care contin o doza sanatoasa de umor, au devenit faimoase prin metodele nonconformiste de a integra imaginea unui brand sau a unui produs, precum reclamele la Old Spice cu actorul Isaiah Mustafa. Altele au incorporate intr-un mod natural reclame la produse sau servicii, cum este cazul ExpressVPN.

Conform unui studiu recent, in fiecare minut al zilei sunt urcate in jur de 300 de ore de continut pe YouTube. Avand in vedere cantitatea imensa disponibila, este de la sine inteles ca videoclipul viral trebuie sa fie unul de cea mai buna calitate, produs la cele mai inalte standarde. Colaborarea cu o casa de productie video iti poate aduce rezultatele asteptate, insa va trebui sa tii cont si de trei factori de baza, care determina care este motivul pentru care continutul devine viral sau nu. Acesti trei factori sunt noutatea, curiozitatea si emotia.

Marketingul video-urilor virale aduce si alte avantaje. In primul rand, costul acestora este redus, in comparatie cu alte metode de advertising, precum reclamele TV. Astfel, companiile pot profita de pe urma unui videoclip unic, care aduce plus valoare unei clase largi de audienta, la un cost mult mai mic.

Un alt avantaj major al videoclipurilor virale consta in metoda de promovare. Odata ce un videoclip este lansat pe piata, treaba este aproape gata. Antreprenorii se pot relaxa si viziona astfel “spectacolul”.

Daca viralul produs in colaborare cu o casa de productie video cu experienta capata tractiune, acesta va fi din ce in ce mai vizionat si share-uit de alte persoane, fie prin intermediul platformelor social media, fie prin link-uri directe de la un utilizator la altul, prin e-mail-uri etc. Asadar, pregateste-te sa dai startul unei colaborari de succes si alege o casa de productie video pentru a-ti creste vizibilitatea brandului!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*