Tehnologia powerbank – solutie salvatoare pentru toti posesorii de device-uri inteligente

Tehnologia a evoluat considerabil si multi dintre noi am mai putea concepe viata fara prezenta dispozitivelor inteligente in ea. Dat fiind faptul ca majoritatea activitatilor le realizam ajutandu-ne de telefon, trebuie sa ne asiguram ca acesta este in permanenta in per5fecta stare de functionare. Dar ce n facem cand bateria se consuma si noi nu avem acces la o priza functionala? Pentru ca aceste situatii sa nu mai reprezinte o problema, au fost dezvoltate bateriile externe de tip powerbank. Intra pe iUni si descopera oferta variata de astfel de accesorii salvatoare.

Ce sunt bateriile de tip powerbank?

Powerbank-urile sau bateriile externe reprezinta cea mai eficienta tehnologie disponibila pe piata care sa va ajute sa va incarcati telefonul sau alte dispozitive fara a avea acces la o sursa de energie electrica la momentul respectiv. Cu alte cuvinte, sunt un acumulator extern care poate stoca energia necesara si a o transfera telefonului printr-un cablu USB, de preferat fiind cel original.

Pentru a intelege mai bine utilitatea lor, ne putem raporta la bateria cu capacitatea cea mai mare disponibila la iUni, cea de 10.000 mAh. O baterie obisnuita de telefon poate ajunge pana la o capacitate de 3.000 mAh. Acest lucru inseamna ca un acumulator powerbank incarcat complet poate sustine pana la trei incarcari normale pentru un telefon, ceea ce este mai mult decat suficient pentru o zi obisnuita.

Descopera avantajele iUni

La iUni, ca in cazul oricarui alt produs, si in ceea ce priveste bateriile externe, principala valoare este calitatea, dublata de diversitate. Astfel ca, o baterie iUni va va insoti pentru foarte mult timp, daca este mentinuta in conditii corecte. De asemenea, exista variante care indeplinesc toate nevoile, atat de natura practica, cat si estetica.

Veti gasi modele de 3.000, 5.000 sau 10.000 de mAh, in nuante si dimensiuni distincte, in asa fel incat sa se plieze pe toate preferintele pe care le aveti.

Preturi promotionale si livrare imediata

Diversitatea se remarca si in ceea ce priveste categoriile de pret. Astfel ca, exista numeroase variante ce pornesc de la 29 de lei si pot ajunge pana la maximum 159 de lei. Pretul s stabileste in functie de capacitate, dimensiuni, design si alte caracteristici distinctive. De asemenea, pentru a rasplati fiecare client ce a ales iUni care furnizor de baterii externe, asiguram livrare oriunde in tara, indiferent de valoarea comenzii. In schimb, orice livrare ce depaseste suma minima de 250 de lei, beneficiaza de transport gratuit, direct la usa.

De asemenea, daca urgenta nu va permite sa comandati online, puteti veni direct in show-room si sa ridicati personal modelul de baterie externa preferat, putandu-va astfel bucura de functionalitatea lui imediat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*