Spălătorie Elephant Car Wash pentru confortul tău

Spălătoriile auto Self Service, precum Elephant Car Wash, spălătoria București, spălătoria Ploiești sau spălătoria Brătășanca sunt din ce în ce mai preferate de șoferi, datorită următoarelor avantaje:

  • Prețul mic al serviciului;
  • Clientul beneficiază de spălare de calitate;
  • Clientul economisește timpul.

Dacă dorești să-ți speli ieftin mașina, dar eficient, și preferi să o speli și să o întreții curat în mod independent, spălătoria Self Service îți oferă soluția perfectă. În plus față de instalația de spălat, există mai multe programe pentru toți cei cărora le place să facă singuri această operațiune. Aici îți poți spăla nu numai mașina, ci și motocicleta sau rulota. Fiecare spațiu de spălat are dimensiunea necesară, așa că există spațiu pentru o mare varietate de vehicule, putând să te bucuri astfel, de libertate de mișcare nelimitată și confortabilă.

Nu ai timp de așteptat sau de programări? Spălătoria Elephant Car Wash

Dacă nu dorești să mergi la o spălătorie auto pentru a-ți spăla mașina, dar dorești să te ocupi singur de curățenia ei, te poți baza pe spălătoria Elephant Car Wash. Aparatele sunt de ultimă generație și sunt întreținute în mod regulat de un specialist. Toate sunt echipate cu produsele de îngrijire și echipamentele necesare pentru a-ți permite îngrijirea profesională și blândă a vehiculului și asupra vopselei de pe ea. Când îți speli mașina, te poți baza pe tehnologie de înaltă calitate. Aici, poți fi sigur că vei proteja și mediul înconjurător, deoarece apă murdară și reziduurile nu se pot scurge nefiltrate. Alcătuiește-ți propriul program personal constând în precurățare, spălare la presiune înaltă, spălare cu spumă, clătire și conservare. Pentru doar câțiva lei poți folosi lăncile de înaltă presiune, lăncile de spumă și lăncile de polish timp de câteva minute și asta este mai mult decât optim. 

O gamă completă de spălare

Principalul avantaj al spălătoriilor auto self-service este ușurința în utilizare. Principiul său de funcționare nu este mai complicat decât un automat convențional. Configurațiile standard ale instalațiilor de spălare, permit să speli suprafața exterioară a mașinii cu presiune mare și detergenți. Vei obține o strălucire că o oglindă fără lustruire – folosind ceară de uscare și apă fără contact direct cu vopseaua. Desigur, o gamă completă de curățare nu este întotdeauna necesară. În spălătoriile auto self-service se asigură un program de curățare cu furnizarea anumitor mijloace. Alegerea operațiunii dorite nu este mai dificilă decât a comanda un espresso sau un cappuccino de la un automat. Pe lângă tipul de curăţenie, tariful se calculează şi în funcţie de durata spălării. Se crede că pentru o mașină foarte murdară, un standard de 10 minute va fi suficient pentru curățare.

Spălatul auto este un serviciu pe care un automobilist trebuie să-l folosească în mod regulat. Spălătoria Elephant Car Wash este o opțiune din categoria ˝Îmi permit˝. Nu trebuie să îngheți pe stradă iarnă sau să suferi sub soarele fierbinte vara, spălând mașina. Spălătoria Elephant Car Wash te ajută să-ți speli singur mașina. Nu-ți vei murdări hainele – și, ajungând la spălătorie într-un smoking alb, în ​​același smoking alb, vei pleca. Spălătoriile Self Service îți permit să economisești la  igienizarea mașinii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*