Si tu poti deveni un expert in securitatea informatiei printr-un curs de data protection officer!

curs-data-protection-officer
curs-data-protection-officer

Professionals Business Knowledge Society va pune la dispozitie un curs de data protection officer pentru formare profesionala in domeniul securatii informatiei

Ce informatii puteti deprinde de pe urma acestuia?

Daca doriti sa va dezvoltati pe plan profesional si sunteti interesant de protectia datelor personale, acest curs va va ajuta sa ajungeti la un nivel avansat fara a avea cunostinte anterioare in domeniu.

In cadrul cursului de data protection officer veti fi ajutat sa intelegeti leglislatia cu privire la protectia datelor, terminologia de baza, conceptele practice privind protectia datelor cu caracter personal structura modelului european de aplicare a legislatiei asupra vietii profesionale si private, precum si ce presupun fluxurile de date transfrontaliere. Aceste concepte-cheie au o importanta deosebita si reprezinta bazele unui curs de data protection officer.

Veti fi instruit de lectori specialisti ce vor face procesul de invatare unul simplu, rapid si eficient, astfel incat dumneavoastra sa acumulati maximul de cunostinte teoretice necesare si sa fiti sigur ca sunteti capabil de a le pune in practica.

De asemenea, vor fi atinse diferite aspecte care tin de verificarea modului in care sunt aplicate cerintele organizatorice si tehnice aferente prelucrarii datelor cu caracter personal. Pe parcursul acestui curs de data protection officer veti invata cum sa evaluati impactul anumitor date si cum sunt acestea transferate. De asemenea, veti invata sa tineti cont de regimul juridic aplical, care sunt drepturile si obligatiilor diferitelor persoane fizice si juridice, precum si care sunt sanctiunile ce se aplica in caz de nerespectare a legislatiei in vigoare cu privire la securitatea informatica.

Nu in ultimul rand, veti cunoaste competentele Autoritatii de Supraveghere, reprezentand autoritatea principala in conformitate cu GDPR.

Absolvirea cursului de data protection officer

In urma finalizarii veti sustine un examen final ce are rolul de a va evalua cunostintele acumulate pe parcursul orelor de training. Dupa promovarea acestuia, veti obtine o diploma acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Aceasta certifica competenta dumneavoastra ca ofiter responsabil de protectia datelor, atestand faptul ca sunteti capabil de a oferi asistenta si recomandari diferitelor organizatii privitor la interpretarea si aplicarea prevederilor legislatiei ce tine de protectia datelor cu caracter personal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*