Semeringul, garnitura fara de care masina nu poate functiona in parametri normali

Cei care au o masina personala stiu ca exista o piesa destul de micuta sub capota, fara de care masina nu ar avea cum obtina performantele dorite. Este vorba despre semering, o garnitura de etansare care se monteaza simplu cu un inel, resortul. Desi e o simpla garnitura, ea are un rol foarte important, stricarea ei ducand la scaderea eficientei masinii. La inceput garniturile de acest tip, vandute astazi si de Simergy, erau fabricate din resturi de piele si se gaseau destul de greu.

Cu timpul fabricile specializate au inceput sa faca tot felul de garnituri pentru arbore cotit, pentru fulie, pentru pompa de ulei, pentru injectoare sau paliere, pentru supape si distributii. Achizitionarea unui semering trebuie facuta insa cu mare atentie pentru a avea un produs adaptat tipului de masina detinut si nevoilor reale ale vehiculului. Puteti urmari la cumpararea de simeringuri de la Simergy mai multi parametri, printre care mediul de etansare, temperatura, presiunea sau expunerea la agentii externi, dimensiunile, materialul din care e facut simeringul.

Aici puteti gasi simeringuri din viton sau silicon, cauciuc nitrilic. Etansarea e perfecta in prezenta lor, frecarea e minima, inlocuirea lor e rapida de fiecare data si poate fi facuta in orice service. Cand simeringul s-a defectat primele semne care va indica faptul ca trebuie schimbat sunt pierderile de ulei si scaderea randamentului masinii. Simeringul se inlocuieste pe loc, indiferent de pozitionarea lui, se pot cumpara simeringuri din magazinele online specializate sau se poate gasi si in service. Preturile sunt mici, in ofertele magazinelor sunt toate tipurile si modelele pentru cele mai comune masini asa ca veti avea o piesa de schimb oricand aveti nevoie de ea.

Daca aveti nevoie de sfaturi de achizitie le puteti solicita consultantilor specialisti de la firmele care vand simeringuri. Ei va vor ajuta sa gasiti garnitura dorita si sa o verificati inainte de livrarea rapida.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*