Sanatate pe propria piele: cum alegi cei mai buni dezinfectanti pentru maini?

dezinfectanti pentru maini

Diferitele microorganisme care pot sa ne afecteze starea de sanatate, precum bacterii, fungi si virusuri, pot fi prezente pe diferite suprafete si obiecte cu care intram in contact in activitatile noastre cotidiene. Odata ce ajung pe maini, este suficient sa ne atingem gura, nasul sau ochii pentru ca riscul de imbolnavire sa fie extrem de ridicat.

Pentru a preintampina o astfel de problema, exista doua solutii: pe de o parte, apa si sapunul, iar, pe de alta parte, diferitii dezinfectanti pentru maini. Apa si sapunul pot fi folosite cu succes pentru a elimina toate tipurile de microorganisme. Daca te speli timp de cel putin 20 de secunde, fara sa neglijezi vreo parte a palmei sau a degetelor, vei fi in deplina siguranta.

Exista insa numeroase situatii, pe parcursul fiecarei zile, in care apa si sapunul nu se afla la indemana, dupa ce intri in contact cu suprafete potential periculoase. Din aceasta cauza, o banala iesire la cumparaturi intr-un centru comercial sau o vizita intr-o institutie publica pot aduce prejudicii starii de sanatate a propriului organism.

Pentru a fi in deplina siguranta chiar si in astfel de imprejurari, este necesar sa folosesti cei mai buni dezinfectanti pentru maini. Iata care sunt produsele disponibile pe https://www.dezinfectanti.ro/, producator si distribuitor care propune cele mai bune solutii existente pe piata din Romania!

Recipientul de 50 de mililitri, usor de transportat si de folosit

Acest produs avizat are efect bactericid, levuricid, fungicid si virucid, daca este lasat sa actioneze timp de 30 de secunde. Spre deosebire de alti dezinfectanti pentru maini existenti pe piata, reuseste sa te protejeze atat in conditii de curatenie, cat si de murdarie.

Este dotat cu cel mai performant sprayer, care lanseaza o perdea fina. Odata produsul ajuns in causul palmei, cele doua maini se freaca bine, pe o parte si pe alta, precum si pe degete, pana cand gelul intra in piele. Pentru un efect garantat, nu sunt recomandate nici spalarea, nici stergerea, in timpul sau imediat dupa ce ai facut aceste actiuni.

Recipientul de numai 50 de mililitri poate fi transportat cu usurinta, fara a fi nevoie de un rucsac sau de o geanta mare. Incape fara probleme chiar si intr-o gentuta sau in buzunarul unei geci sau al unui palton. Astfel, devine extrem de accesibil si poate fi folosit in orice situatie in care nu ai la indemana apa si sapun.

Dezinfectanti pentru maini in cantitati mai mari

Produse de cea mai buna calitate sunt disponibile, in magazinul online dezinfectanti.ro, si in cantitati mai mari. De pilda, un recipient de un litru sau de o jumatate de litru este potrivit pentru a fi tinut in masina. Odata ce ai terminat cumparaturile, ai iesit dintr-o banca sau dintr-o institutie publica, ai la dispozitie cea mai buna solutie pentru a-ti curata palmele.

Daca esti proprietarul unui cabinet medical, al unui salon de coafura sau al unui magazin, atunci ai nevoie de cantitati si mai mari de dezinfectanti pentru maini, pe care sa le poti pune la dispozitia clientilor. In acest caz, poti sa achizitionezi recipiente de 3 sau chiar de 5 litri.

Astfel, poti fi protejat in orice imprejurare. Cu un minim de atentie si cu folosirea celor mai buni dezinfectanti, atat tu, cat si cei dragi veti ramane sanatosi!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*