Reamenajeaza-ti biroul intr-un stil modern si practic cu M&M Construct

Sa oferi o noua infatisare spatiului de birouri in care lucrezi nu a fost nicicand mai simplu. Optand pentru o compartimentare cu pereti din sticla, nu doar ca economisesti spatiu, timp si bani, dar reusesti in acelasi timp sa conturezi un cadru mult mai placut, in linii moderne. Acest lucru ar putea avea un impact benefic si asupra angajatilor, dat fiind faptul ca felul in care arata mediul de lucru influenteaza decisiv productivitatea. Astfel ca apeland la M&M construct pentru reamenajarea interioara te bucuri de o serie considerabila de beneficii de ordin practic, estetic si financiar.

De ce sa apelezi la compartimentarea cu pereti din sticla?

Exista mai multi factori care te-ar putea convinge sa iei o astfel de decizie cand vine vorba de modul in care alegi sa amenajezi spatiile de birouri insa noi ne vom concentra pe trei dintre ele:

Practic: Montarea acestui tip de pereti este foarte usoara si poate fi integrata in orice tip de birou. Nu doar ca nu ocupa mult spatiu, la fel ca un perete norma, dar va mentine in continuare legatura dintre angajati, transparenta sticlei permitandu-le sa se vada in continuare.

Estetic: Sticla se bucura de un aspect extrem de placut si acest tip de compartimentare aduce cu sine un iz de modernism foarte placut. Se contureaza in acest mod si un spatiu placut estetic, ceea ce ar putea determina fiecare angajat sa fie mai motivat prin simplul fapt ca lucreaza intr-un spatiu mult mai prielnic.

Financiar: Nu in ultimul rand, peretii din sticla nu sunt la fel de scumpi precum variantele mai voluminoase. De asemenea, si procesul de amplasare a lor este mult mai ieftin, dat fiind faptul ca se manipuleaza mult mai usor si necesita un timp redus de executie.

Care sunt beneficiile colaborarii cu M&M Construct?

Te bucuri de experienta profesionistilor nostri si economisesti timp. Faptul ca am efectuat cu succes sute de amenajari interioare ne-a adus in punctul in care reusim sa onoram fiecare solicitare in cel mai scurt timp posibil. Acest lucru se fundamenteaza in principial pe un plan bine pus la punct dupa care ne ghidam fiecare pas si putem furniza un termen limita in care sa ne incadram cu lucrarea.

Esti mereu la curent cu fiecare etapa a lucrarii. Pentru ca ne dorim ca in final clientul sa fie pe deplin multumit de rezultatul obtinut, ii oferim posibilitatea sa fie prezent si implicat pe tot parcursul lucrarii. Astfel ca poate oferi sugestii sau sfaturi cu privire la modul in care el si-ar dori sa se materializeze lucrurile. Nu in ultimul rand, inca din etapa de creionare a planului, vom genera o suma totala estimativa, care sa includa atat materialele necesare, cat si mana de lucru, pentru a putea avea o imagine de ansamblu completa asupra serviciului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*