Proiectoare cu flacari pentru un show de milioane!

Organizatorii care doresc sa ofere cel mai impresionant show live fanilor care vin sa isi sustina formatiile preferate, ar face bine sa investeasca in proiectoare cu flacari sau cel putin sa inchirieze serviciile unei firme profesionale.

Multi organizatori de evenimente nu iau in considerare angajarea pirotehnistilor sau echipamentelor pentru efecte speciale, pur si simplu, deoarece nu simt ca acest lucru ar fi un meci bun cu tipul lor de eveniment. Dar, in perioada festiva, regula „mai putin este mai mult” este adesea uitata. Si adaugarea de efecte speciale ar putea aduce o serie de avantaje evenimentului. Dar cum puteti utiliza efectele speciale in mod eficient, pentru eveniment ? Ei bine, iata doar cateva dintre exemplele pe care le-am vazut in actiune:

Cina de gala – O cina de gala implica, in general, o masa imbelsugata, urmata de, sau insotita de divertisment profesional, de inalta calitate. De aceea, unii organizatori folosesc bine aparatele de fum si ceata pentru a sustine divertismentul pe scena si pentru a atrage atentia asupra actului.

Ceremoniile de premiere – daca ceremonia  de premiere va implica un premiu sau un castigator de top, puteti face acest lucru deosebit prin angajarea de echipamente pirotehnice, cum ar fi un sclipici sau un tun confetti pentru a construi emotia si a adauga emotia generala a evenimentului.

Utilizarea pirotehnicii nu este la fel de obisnuita ca efectele speciale. Dar pentru Craciun si Anul Nou, un afisaj pirotehnic poate oferi celor doua sarbatori un aer cu totul si cu totul special. Asta va implica un foc de artificii controlat electronic, conceput special pentru a se potrivi cu muzica si iluminatul. Drept urmare, pentru evenimente mari sau evenimente publice, un spectacol pirotehnic poate capta imaginatia si emotia publicului tau.

In portofoliul pyro-technic.ro se pot gasi servicii cu aruncatoare de flacari, proiectoare cu flacari, confetti si streamere, efecte criogenice, proiectoare cu scantei, proiectoare flacari, fum vertical sau baloane de sapun. Activitatea pirotehnica presupune un grad de risc crescut, risc care in cazul efectelor de scena creste din cauza suprapopularii zonelor din imediata apropiere a scenei, astfel ca recomandarea noastra este colaborarea exclusiv cu firmele specializate in activitati pirotehnice si in irganizari scenice.

Cu un serviciu profesionist, angajati o echipa speciala pentru a va furniza si declansa afisajul dorit. Nu veti avea nicio implicare in configurarea sau lansarea de focuri de artificii.

Procesul incepe cu un sondaj de amplasament pentru a se asigura ca zona si locul sunt adecvate. In ziua respectiva, un echipaj va monta artificiile si acestea vor fi trase la ora convenita. Majoritatea echipelor profesionale de artificii se vor coordona si dupa aceea. Echipele profesionale de afisare sunt complet asigurate si instruite. Afisajele vor include in mod normal focuri de artificii mai mari cunoscute sub numele de artificii profesionale pe care, in calitate de membru al publicului, nu le puteti cumpara pentru a le folosi acasa. Aceste articole mai mari sunt cunoscute sub numele de artificii de categoria 4 in comert si adesea denumite gresit artificii „industriale” de catre presa. Aleg

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*