Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS

Foto: Facebook

Astăzi s-a anunțat război în lumea politică. Dan Barna a anunțat că premierul României, Florin Cîțu, nu mai are susținere din partea partidului USR PLUS. Această declarație a venit în urma hotărârii premierului de a-l demite din funcție pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Viceprimarul afirmă că este vorba despre o „decizie unilaterală și imatură politic”.

Ea (demiterea n-r.) ridică mari semne de întrebare asupra capacității premierului Cîțu de a conduce coaliția. Anunțul din această dimineață legat de preluarea de către mine a interimatului, fără consultarea mea. E o decizie care confirmă iar imaturitate. Am fost invitat de premier la o discuție la care mi-a comunicat o decizie deja luată și transmisă președintelui României. Nu a existat nici o discuție”, a fost mesajul transmis de Dan Barna.

Ca urmare a acestui eveniment, partidul USR PLUS a solicitat convocarea unei întâlniri în care să se discute schimbarea lui Florin Cîţu din funcţia de premier.

“Cerem o întâlnire de urgență a coaliției pentru a avea un dialog responsabil cu președinții Orban și Kelemen Hunor pentru a discuta retragerea premierului Cîțu (…)Am avut o discuție cu președintele Iohannis acum câteva ore, vom vedea dacă e necesară medierea sa”, a mai transmis Dan Barna.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*