Popularitatea noilor modele de paturi

paturi Dumonde

Dormitoarele trebuie sa fie amenajate intr-un mod armonios si placut pentru a crea o stare de bine locatarilor. Unele dintre principalele elemente din cadrul dormitorului sunt: paturi, noptiere, comode si, dupa caz, dulapuri. Pentru persoanele care au in locuința un spatiu special pentru dressing, dulapul din dormitor nu isi mai are locul. O amenajare de acest tip este potrivita pentru persoanele care prefera spațiile cat mai aerisite si foarte putin incarcate de corpuri de mobilier. La fel de bine se potriveste si persoanelor care prefera sa aiba cat mai multe obiecte decorative in locul pieselor de mobilier, tinand cont de faptul ca au un intreg spatiu destinat in acest sens.

Noile modele de paturi pentru dormitoare sunt extrem de apreciate de clienti. Unul dintre cele mai populare modele este cel cu tablia inalta, tapitat. O tablie inalta pentru un pat de mijloc este si un mod prin care un dormitor se amenajează in acelasi timp in care se decorează. Printre cele mai căutate modele cu tablie sunt cele imbracata in stofa de tip catifea si care, eventual au modele sau inserții ce ies in evidenta.

Paturile cu tablie sunt potrivite pentru stilul modern pentru ca sunt foarte actuale ca si design. De asemenea, materialul din catifea sau cel care imita catifeaua fac parte fin categoria materialelor contemporane si deosebit de elegante. Un astfel de pat este placut si potrivit dormitorului amenajat cu piese de mobilier si obiecte decorative din colectiile noi.

Un alt model îndrăgit pentru dormitoarele amenajate intr-un stil clasic sunt paturile din lemn cu nuanțe de cires sau de nuc inchis si detalii din metal. Deoarece sunt create exact pentru a se incadra acestui stil, paturile sunt des alese pentru a amenaja dormitoare cu tente clasice sau „old”.

Paturi pentru dormitor: practice si calitative

Scopul acestor piese de mobilier este de a asigura locuitorilor un somn placut si odihnitor. Bineinteles, asa cum am mentionat si anterior, partea estetica nu trebuie ignorata pentru ca este relevanta din alte puncte de vedere. In alegerea celor mai calitative paturi oamenii se orienteaza pe detalii precum: materialele din care este realizata structura de rezistenta, materialele folosite la tapiterie, daca este cazul si accesoriile incluse.

Unele paturi pot fi comandate complet, respectiv cu suport pentru pat sau somiera si saltea inclusa. In acest caz, pretul va fi putin mai ridicat pentru ca in cadrul unui singur pachet aveti toate accesoriile necesare pentru a putea utiliza patul.

Exista multe lucruri de luat in considerare atunci cand cercetati tipurile de paturi disponibile in oferta Dumonde.

Gandeste-te la dimensiunea camerei tale. Aveti spatiu pentru un pat mare sau un pat mai mic ar economisi spatiu necesar pentru trafic, scaunul sau biroul folosit in aceasta incapere?

Ai prefera un pat in care poti depozita lucruri? Paturile cu obtiunea de depozitare au sertare sub pat, ceea ce elimina nevoia de un dulap in dormitor. Paturile potrivite pentru depozitare ofera pur si simplu spatiu suplimentar pentru orice doriti sa pastrati in camera. Ganditi-va la hainele din afara sezonului, la rame pentru fotografii, lenjerii de pat si paturi, toate acestea pot fi depozitate in sertarul de sub patul vostru achizitionat de la Dumonde.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*