Placi policarbonat celular ? Ce sunt si la ce le folosim ?

Placi policarbonat celular ? Ce sunt si la ce le folosim ?

Daca nu știi ce sunt și la ce folosesc placile de policarbonat celular, trebuie sa-ti faci timp sa citești rândurile de mai jos.

Datorită rezistentei deosebite la impact, coeficientului de transmisie a luminii foarte bun, greutatea scăzută si posibilitatea curbării la rece, placile de policarbonat celular își găsesc cu ușurință aplicații într-o multitudine de aplicații din domeniul construcțiilor civile si industriale. De la placarea gardului ce-ti împrejmuiește proprietatea, ajutându-te astfel să te protejezi de indiscreția trecătorilor, la învelirea și construirea serelor în legumicultură și creșterea florilor, de la simple paravane și luminatoare până la acoperișuri complexe cu un design modern, toate le putem realiza cu ajutorul policarbonatului celular. 

Caracteristici principale pentru placile de policarbonat celular:

  • Coeficient de transmisie a luminii foarte bun (diferă în funcție de culoarea și numărul de pereți 

ai placii de policarbonat)

  • Rezistența mare la impact
  • Rezistența mare la intemperii și radiațiile UV (peste 10 ani)
  • Curbarea la rece
  • Izolarea termică și fonică bună (diferă în funcție numărul de pereți ai placii de policarbonat)
  • Ne întreținerea focului
  • Prelucrare facilă cu unelte obișnuite
  • Gama mare de culori produse
  • Greutatea redusa (o optime din greutatea sticlei)

De unde putem cumpăra policarbonat celular ?

Placile de policarbonat celular le putem achiziționa din marile lanțuri de magazine de pe tot teritoriul țării, deși vom fi limitați în opțiuni; aceste magazine, în general, oprindu-se cu comercializarea la grosimea de 10 mm a placii de policarbonat. De asemenea preturile practicate de ei nu sunt tocmai mici. Dacă dorim sa achiziționăm policarbonat ieftin, trebuie sa ne îndreptăm căutările spre magazinele online, unde oferta si concurenta este mult mai mare, de unde rezulta pretul mai mic. Un magazin descoperit de mine cu o gama completa de grosimi si lungimi (până la 12 m pe placa) este depo-materiale-constructii.ro, iar preturile (cât am căutat eu) le-am găsit la ei ca fiind cele mai mici de pe piață. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*