Pictura pe numere, mai mult decat un hobby: iata cum te poate transforma acest obicei!

pictura pe numere
pictura pe numere

Toata lumea iubeste pictura si simte ceva deosebit atunci cand priveste una dintre panzele celebre realizate de maestri precum Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Pablo Picasso ori Salvador Dali. Milioane de vizitatori trec in fiecare an portile muzeelor si fiecare dintre ei s-a intrebat cum s-ar simti daca ar crea, la randul sau, o astfel de capodopera.

Pictura pe numere de la criando.ro, spre exemplu, reprezinta cea mai buna modalitate de a experimenta o astfel de senzatie. Toti pasionatii de frumusete si de culori, indiferent daca sunt talentati la desen ori nu s-au considerat niciodata priceputi, isi pot astfel satisface bucuria de a picta.

Ce panze poti realiza folosind pictura pe numere?

Tehnica este extrem de versatila, astfel incat posibilitatile sunt pur si simplu nelimitate. De exemplu, ai oportunitatea ca, pictand un peisaj, sa evadezi din realitatea orasului intr-o lume plina de culoare. Aceasta alegere este ideala pentru incepatori si, in acelasi timp, creeaza stari de spirit extrem de placute. Peisajele marine, de exemplu, activeaza o gama variata de emotii, de la calm desavarsit pana la nelinistea unor valuri agitate. Pe de alta parte, peisajele cu flori sunt ideale pentru exersarea tehnicii de pictat. Vei descoperi, de exemplu, cat de multe nuante de verde exista intr-un peisaj din natura.

pictura pe numere
pictura pe numere

Folosind pictura pe numere, poti sa realizezi si portrete dintre cele mai reusite. Vei vedea ca exercitiul care consta in redarea figurii unei persoane – indiferent daca este vorba despre o celebritate sau un om obisnuit – iti imbunatateste abilitatea de a intelege in profunzime expresiile faciale si posturile corporale. Realizand portrete, vei deveni un desenator mai bun si, in acelasi timp, vei fi capabil sa privesti si sa intelegi oamenii intr-un mod in care nu ai mai facut-o pana acum.

La fel de bine poti realiza tablouri cu teme religioase, iar in urma unei astfel de experiente vei simti ca ai dobandit o noua intelegere asupra propriilor trairi spirituale. Extrem de interesant este si exercitiul care consta in refacerea tablourilor unor pictori celebri. Vei ajunge sa vezi lucrurile din perspectiva lor, sa faci miscarile pe care le-au facut ei si, macar pentru cateva minute, te vei simti la randul tau atins de geniu si de inspiratie.

Pictura pe numere personalizata

Foarte multe persoane sunt atrase de ideea de a transforma fotografia preferata intr-un tablou de pictat pe numere. Magazinul online Criando.ro le ofera posibilitatea de a transpune in vopsea amintirea preferata, cu ajutorul unui kit complet, care ii va ajuta sa se descurce foarte bine chiar si pe cei care nu au talent sau experienta in domeniu.

Un astfel de set contine in primul rand poza folosita ca referinta pentru pictura, dar si o panza de calitate cu un contur al fotografiei, impartita pe zone cu numere. Din kit fac mai fac parte rama de lemn pe care este intinsa panza, precum si pensule de diferite dimensiuni si tuburi cu culori acrilice, numerotate corespunzator panzei.

Incarcatura emotionala a unui tablou pe care l-ai realizat tu insuti va fi mult mai mare decat cea a unei poze facute cu telefonul sau cu un aparat de fotografiat. In plus, exercitiul in sine se dovedeste o adevarata terapie prin arta, care elimina stresul si genereaza trairi si sentimente pozitive.

Incearca sa realizezi o panza folosind aceasta metoda si te vei convinge ca pictura pe numere este mai mult decat un simplu hobby!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*