Pentru medicii veterinari de la NordVet, animalul tău de companie este pe primul loc

Pentru orice animal de companie, cabinetul veterinar înseamnă o a doua casă. De la vaccinurile necesare în primele luni de viață, controalele de rutină periodice, până la investigații mai amănunțite atunci când situațiile impun acest lucru, micul patruped trebuie să se simtă în siguranță în momentul când pășește într-un cabinet veterinar.
Grija, devotamentul, profesionalismul și pasiunea de care ai nevoie pentru micul patruped ce îți ține companie zi de zi, le găsești la cea mai modernă clinică veterinară din Suceava, și anume la NordVet.
Clinica veterinară NordVet dispune de toate resursele necesare, ținând pasul cu cele mai noi tehnologii apărute în domeniul medical veterinar, punând la dispoziție un personal foarte bine pregătit, specializat în țară și în străinătate. Clinica este foarte bine structurată, deținând trei săli de consultație și tratament, o sală de chirurgie, o sală de spitalizare, un laborator în care se pot efectua toate analizele necesare.
Tratamentul sau consultația micului patruped se va desfășura întotdeauna sub regula celor trei cuvinte magice: DRAGOSTE, PASIUNE, PROFESIONALISM. Întotdeauna în ordinea aceasta. Dragostea pentru animale, pasiunea pentru ceea ce fac și profesionalismul de care dau dovadă îi fac să fie cea mai de încredere clinică în domeniul veterinar.
Tehnologia medicală veterinară a avansat foarte mult în ultimii ani, iar NordVet este dotată cu cele mai avansate aparaturi din domeniu. Chiar dacă vorbim despre radiografie veterinară, foarte utilă pentru o diagnosticare corectă, ecografie, chirurgie, dermatologie, stomatologie și chiar oftalmologie sau, pur și simplu, blănosul are nevoie de o sesiune de coafor, NordVet oferă servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încât atât animăluțul de companie, cât și deținătorul acestuia, să aibă parte de un nivel de siguranță ridicat și servicii de cea mai înaltă calitate din domeniul medicinii veterinare.
Practic, la NordVet găsim cei mai dedicați oameni din domeniu, cu un nivel de specializare ridicat, dispunând de spațiul necesar și toate mijloacele de care au nevoie pentru a își exercita meseria nobilă cu aceeași dragoste și pasiune cu care au pornit inițial pe acest drum. De fapt, acest lucru face ca diferența dintre NordVet și orice alt furnizor de servicii medicale veterinare să fie una vizibilă și de luat în calcul.
Puteți afla mai multe detalii despre clinica veterinară NordVet Suceava accesând site-ul lor de prezentare www.nordvet.ro sau apelând numărul de telefon 0752203490.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*