Ofertele de pariuri tenis clasice vs cele live – ce trebuie sa stii!

pariuri tenis

Cu toate ca spectacolul din teren este extraordinar, ofertele de pariuri tenis nu par foarte spectaculoase la prima vedere. Tenismenii cu renume au cote destul de mici in aproape toate meciurile pe care le disputa. Exceptiile sunt atunci cand cei mai puternici tenismeni se intalnesc pe teren.

Cu toate acestea, in ofertele destinate tenisului vei regasi mult mai multe optiuni decat sustinerea favoritului: poti opta pentru pariurile pe handicap, selectiile pe numar de game-uri sau seturi si poti chiar preconiza ce tenismen va castiga respectiva competitie.

Optiunile pre-game si in-game

Dupa cum probabil deja stii daca ai mai pariat online, exista doua tipuri de oferte de pariuri tenis pe care le poti folosi pentru a-ti cladi o strategie eficienta: pariurile dinainte de meci si cele din timpul partidei (live).

Cotele optiunilor valabile inainte de meci nu fluctueaza foarte mult inaintea inceperii partidei, insa acest lucru nu este valabil si pentru pariurile live. Cotele optiunilor live fluctueaza foarte mult la fiecare punct disputat, astfel incat poti face selectii valoroase atunci cand un jucator are dificultati intr-un game sau intr-un set.

Inainte de inceperea meciului, ofertele de pariuri tenis iti asigura diverse optiuni, insa cea mai populara este victoria unuia dintre protagonisti. Cu toate acestea, variantele pe care le ai la dispozitie includ si scorul corect la seturi (de exemplu 3-0 pentru Djokovic sau 2-1 pentru Nadal), numarul total de seturi (optiune foarte populara in cazul disputelor cu un maximum de 5 seturi), numarul de game-uri castigate (optiune de tip Peste/Sub) sau chiar handicapul la game-uri.

In cadrul ofertelor live, ca si in cazul celor dinainte de inceperea meciului, poti miza pe rezultatele seturilor. Cu toate acestea, numarul de selectii din cadrul ofertei de pariuri tenis live va fi foarte mare, intrucat poti miza pe fiecare punct, fiecare game si fiecare set. Cotele, in cadrul sistemului live, vor varia permanent in functie de directia meciului, fiind actualizate fara intarziere.

Daca vrei sa descoperi o oferta completa de pariuri tenis atat inainte de meci, cat si in timpul acestuia, intra pe Get’sBet si bucura-te de cote deosebit de avantajoase! Iata cateva optiuni populare printre pariorii pe tenis!

Pariul pe victorie

Aceasta este cea mai simpla optiune, insa parierea pe cei mai puternici jucatori nu iti va asigura cote foarte mari. Atunci cand anticipezi ca unul dintre tenismeni va domina autoritar partida, poti face selectii mai valoroase in cadrul pariurilor pe seturi sau chiar handicap.

Pariul pe seturi

Aceasta optiune este similara pariului Scor Corect din fotbal, asadar va trebui sa alegi scorul cu care se va incheia disputa. Fiindca va trebui sa alegi atat castigatorul, cat si scorul cu care acesta va castiga (de exemplu Federer va invinge cu 3-1), cotele vor fi mult mai bune decat in cazul unui pariu pe victoria favoritului.

Numarul de seturi

Pariul pe seturi poate fi vazut de unii pariori ca optiune cu risc mare si castiguri mari, insa poti miza si pe numarul de seturi disputate intr-un meci. Aceasta varianta va implica un risc mai mic. Indiferent de cine castiga, tu va trebui sa prezici cate seturi se vor disputa pana la finele meciului. In competitiile feminine pot fi disputate 2 sau 3 seturi in fiecare partida, in timp ce disputele masculine din cadrul marilor turnee pot avea de la 3 la 5 seturi.

Pariul pe game

Ofertele de pariuri tenis live iti pun la dispozitie numeroase optiuni care pot fi decise in fiecare moment al partidei. Daca un jucator este condus cu 40-0 pe propriul serviciu, poti alege sa-l sustii in acest game cu o cota foarte buna. Cotele se pot schimba foarte rapid pe parcursul jocului, asadar asigura-te ca esti hotarat de pariul pe care doresti sa il faci.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*