Costurile la Construcții se Ridică în Mijlocul Pandemiei

case la rosu Romania

Echipa Case Perfecte Romania sustine si vine ajutorul dvs. cu proiectele de îmbunătățire a locuințelor in 2021. Într-un an în care mulți oameni au petrecut mai mult timp decât oricând acasă, unele dintre efectele secundare erau previzibile.

O dezvoltare care a surprins aproape pe toată lumea a fost creșterea proiectelor de îmbunătățire a locuințelor și creșterea cererii de bunuri pentru clădiri indiferent daca esti in București, Craiova, Tulcea, Targoviste, Ploiești sau în orice alta localitate din România. Furtuna a început când omenirea sa lovit de ordinele generale în cazul pandemiei „să rămână acasă”. În acel moment, majoritatea oamenilor din industria construcțiilor de case se așteptau ca proiectele de Click Aici: construcții case in 2021 să încetinească, inclusiv cei care produc materiale de construcție. Se pare că tot timpul petrecut acasă a inspirat o mulțime de oameni să înceapă lucrările de îmbunătățire. Dezvoltarea costurilor de construcție a cladirilor rezidențiale noi este determinată pe baza indicelui prețului de intrare pentru aceste case noi. Acest indice urmărește evoluția prețurilor salariilor și materialelor. Seria este calculată pe baza modificărilor de preț ale factorului forță de muncă în construcții (contractele salariale colective) și a unui pachet de materiale de construcție utilizate în construcțiile rezidențiale.

Cresteri de 40% ale Preturilor

Nu puteți prevedea o creștere cu 40% a cererii la constructii case pret mp, spune furnizorii. „Nimeni nu poate. Nu putem, producătorii de substanțe chimice nu pot.” Specialiștii din industrie spun că o mulțime de oameni nu au reușit să-și finalizeze proiectele de îmbunătățire a locuințelor în 2020, probabil că 2021 va fi un alt an încărcat.

Dezvoltarea costurilor de construcție pentru construcțiile civile se determină pe baza evoluțiiei prețurilor salariilor, materialelor și echipamentelor. Seria este calculată pe baza modificărilor de preț ale factorului forță de muncă în construcții (contractele salariale colective) și a unui pachet de materiale și echipamente de construcție utilizate în construcțiile de rezidente civile.

Construirea unei case noi poate fi o aventură interesantă și care vă oferă mult control creativ asupra designului și caracteristicilor mediului dvs. de viață. Poate fi, de asemenea, o experiență care vă încearcă răbdarea și vă golește contul bancar. Costurile ascunse reprezintă o parte nefericită a procesului de construcție, dar capacitatea de a le identifica poate ajuta la atenuarea daunelor înainte de a se acumula.

Unele dintre cele mai ignorate cheltuieli legate de construirea unei case sunt costul permiselor. Întrebați-vă constructorul dacă acestea sunt incluse în prețul pe care l-ați primit pentru proiect și solicitați o listă inclusivă a fiecărui permis care va fi necesar. Dacă există permise care nu sunt acoperite, includeți acest lucru în negocierile de preț înainte de a semna un contract. Acesta este momentul în care constructorul este dornic de afacerea dvs. și va fi probabil mai dispus să arunce extra. Permisele și inspecțiile necesare vor varia în funcție de regiune și domeniul de aplicare al proiectului dvs., dar în general vor include aprobări pentru excavare, canalizare sau septic, planuri, inspecții, testarea apei sau forarea puțurilor, utilități și respectarea reglementărilor de zonare.

Recomandări Pentru Construcții

Majoritatea constructorilor își asumă responsabilitatea pentru construcția casei în sine, dar nu și pentru pregătirea terenului. Costurile de excavare și drenaj pot fi extinse, în funcție de faptul dacă lotul a fost deja aprobat pentru construcție și dacă amplasamentul este la nivel. Probele de sol trebuie de obicei furnizate județului sau orașului și aprobarea trebuie primită înainte de eliberarea autorizațiilor de construire. Pot fi necesare recenzii privind zonele umede sau habitatele protejate. S-ar putea să descoperiți că inspectorul județului necesită un zid de sprijin. Cereți companiei alese de dvs. o listă cu ceea ce este inclus și, mai important, cu ce nu. Pentru articolele care nu sunt incluse în ofertă, insistați pe o estimare detaliată a costului și pentru o garanție împotriva depășirilor, de preferință cu un plafon de 10 la sută.

În timpul procesului de construcție, există multe costuri la fața locului care vă pot surprinde. Aceste taxe suplimentare sunt de obicei ascunse în litere mici în contract, lăsându-vă o factură surpriză pe care trebuie să o plătiți înainte de începerea construcției. Aceste taxe pot include lucruri precum toalete portabile pentru echipajul de construcții, îndepărtarea resturilor la sfârșitul fiecărei zile sau săptămâni și închirierea unui gard pentru a proteja împotriva furtului sau a răspunderii. 

Aflați dacă sunteți responsabil pentru aranjarea acestor lucruri. Dacă există întârzieri de construcție și plătiți pentru aceste articole săptămânal, vi se va cere să plătiți costurile suplimentare. Elementele suplimentare care nu pot fi acoperite în contractul dvs. sunt alee, amenajarea teritoriului și un număr adecvat de prize electrice.

Dacă noua dvs. casă este construită într-un cartier stabilit în limitele orașului, există șanse mari ca liniile pentru electricitate, gaz, cablu și canalizare să fie deja la îndemână și pot fi aduse cu ajutorul echipei Case Perfecte la proprietatea dumneavoastră. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că va fi gratuit. Veți fi taxat de fiecare companie de utilități pentru costul extinderii liniilor la proprietatea dvs. și pentru conectarea la noua dvs. casă. Acest lucru va necesita permise și aprobarea finală de la inspectorii judeteni, pentru care veți fi facturat și. 

La fel ca în multe dintre costurile neașteptate ale construirii unei case noi, există posibilitatea ca constructorul dvs. să plătească pentru aceste lucruri, dar nu presupuneți niciodată că este cazul. Întrebați întotdeauna și fiți pregătiți să plătiți din buzunar costurile ascunse și extra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*