Misterul relației de iubire dintre femei și ceasuri – explicat pe înțelesul bărbaților

Relația de iubire dintre femeia modernă și bijuteriile sale este recunoscută de orice femeie și de majoritatea bărbaților. Femeii din zilele noaste îi place să fie o femeie absolută: mamă desăvârșită, soție perfectă, cu o carieră în plină și constantă ascensiune și o zeiță a frumuseții. Cu alte cuvinte, femeia modernă are nevoie să țină frâiele propriei vieți în orice aspect al acesteia. Din acest motiv, este de la sine înțeles că accesoriul preferat al multor femei este ceasul. Acesta le ajută să se organizeze pe de o parte și să fie mereu elegante, pe de altă parte. Află misterul relației de iubire dintre femei și ceasuri, explicat pe înțelesul bărbaților, în acest articol! 

ceas frumos pentru femei

Misterul relației de iubire dintre femei și ceasuri

Un ceas, spre deosebire de celelalte elemente ale colecției de bijuterii feminine, nu are doar rol estetic. Deși completează în mod exemplar orice ținută și deși se adaptează cu brio la alte bijuterii, ceasul ajută femeia modernă să aibă control asupra timpului, făcând-o pe aceasta să se simtă de parcă mamă i-ar fi Hera și tată – Chronos.

Mai în glumă, mai în serios, oricine vrea să reușească să acopere toate aspectele vieții pe repede-nainte, cum se întâmplă în societatea din zilele noastre, și să aibă și succes în toate, are nevoie de un ceas. Întâlnirile de serviciu sunt la ore fixe, copilul trebuie luat de la școală la ore fixe, cina trebuie servită la oră fixă. Cu alte cuvinte, femeia modernă are nevoie de un ceas frumos pentru femei!

Ceasurile epocii noastre ne oferă un abis de opțiuni în ceea ce privește aspectul și funcționalitatea. Fie că preferați jocurile de culori ale sticlei de Murano, fie că preferați strălucirile și jocurile de lumini ale unui ceas de aur, fie că preferați clasicul ceas cu curea de piele și mecanism, există de toate pentru toți. Rezultatul? Femeia ajunge la concluzia că niciodată nu poate deține prea multe ceasuri. Trebuie să aibă unul în fiecare nuanță și în fiecare stil!

Cadoul perfect pentru orice femeie – ceasul

Există două gesturi de iubire pe care le puteți face voi, ca bărbați, în relația femeii cu ceasurile sale: primul gest este să observați ce tipuri de ceas deține, pentru a-i completa colecția cu ceasuri diferite, ce ar putea să fie perfecte în diverse situații și la diverse ținute. 

Al doilea gest, pe care îl vom dezvălui după ce vă spunem un mic secret, este, însă, mai romantic și poate veni în completarea primului.

Secretul femeilor este întâlnit în toată lumea și nu este nicio femeie care să nu treacă prin această situație, indiferent de țara în care se găsește: fiecare femeie are cel puțin un ceas ale cărui baterii s-au terminat. Pentru că femeile se luptă să acopere fiecare aspect al vieții în fiecare zi, acestea nu ajung niciodată la ceasornicar, să schimbe bateriile acelui ceas. Dacă vreți să câștigați o bilă albă, noi vă sugerăm să aflați care este acel ceas și să-i faceți o surpriză: schimbați-i bateriile! Atât e de simplu să o faceți fericită!

Vă asigurăm de faptul că vă va fi profund recunoscătoare, căci ceasul acela stă, probabil, de ani buni în dulap, așteptând să i se facă cuiva milă și să-i schimbe bateriile. Acesta ar fi un gest minunat de iubire pentru ea, care se va întoarce înzecit și vouă, căci așa iubesc toate femeile: orice primesc, ele reușesc să îl transforme în ceva de zeci, de sute de ori mai bun. Iubiți-vă mult!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*