Mierea de Manuka este prea Scumpa

miere-de-manuka-efecte

Daca este sa vorbim despre pret, intr-adevar, mierea de Manuka este mai scumpa, dar cu toate acestea, se merita sa incercati o astfel de miere. Aceasta miere este considerata a fi cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, ea fiind recomandata in cazul unor infectii foarte rezistente.

Ce este aceasta miere de Manuka?

Mierea de Manuka este un produs unic in lume, ea fiind preparata de albinele care culeg polenul proaspat al arbustului Manuka. Spre deosebire de alte tipuri de miere, aceasta miere este apreciata pentru fatpul ca este singura miere medicinala din lume. Ea este certificata, dar si recunsocuta de autoritatile medicale. Numeroase studii stiintifice au aratat faptul ca aceasta miere este un medicament, ea oferind o multime de avantaje, partea buna fiind ca nu are nici un fel de efect advers.

La ce este buna mierea de Manuka?

Aceasta miere este indragita pentru faptul ca poate inlocui antibioticele din comert, ea nefiind cunoscuta pentru faptul ca ar avea contraindicatii. In primul rand, aceasta miere este apreciata pentru efectul benefic pe care il are asupra imunitatii. Veti reusi sa scapati astfel de febra, dureri in gat, dar si astm, migrene sau diverse astenii. Un alt avantaj este ca aceasta miere va va ajuta si la imbunatatirea somnului.

Citeste si: Miere de Manuka Beneficii

Este foarte utila si in imbunatatirea sistemului digestiv pentru ca daca veti avea probleme cu refluxul gastric, veti constata ca aceasta miere va fi potrivita pentru voi. Aceasta este folosita si pentru afectiunile bacteriene. Se poate folosi chiar si pentru ingrijirea externa, astfel incat ea devine un remediu foarte bun pentru eczeme, cicatrici, leziuni sau afectiuni parodontale. Puteti trata ridurile, acneea si chiar si matreata sau parul uscat. Pentru uz intern, se pot consuma 3-4 lingurite dimineata si seara inainte de masa. In cazul uzului extern, puteti aplica o compresa direct pe piele cu aceasta miere de Manuka.

Pretul acestui produs

Pretul variaza destul de mult, dar veti observa ca un borcan de 250 de g de miere de acest fel ajunge undeva la 250 de lei. Desi la prima vedere pare destul de scump, nu trebuie ignorate efectele benefice pe care o astfel de miere le aduce organismului. Pretul mai ridicat este un semn si ca aceasta miere este una de calitate, de aceea este bine sa stiti ca daca va veti orienta catre ea, veti reusi sa luati o decizie foarte buna, aceasta miere oferindu-va toate beneficiile de care organismul vostru are nevoie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*