3 proiecte case cu etaj – modele pentru noua ta casa

Fara indoiala, fiecare dintre noi la un moment dat in viata s-a gandit macar o data la cumpararea unei case in care sa locuiasca si pe care sa o adauge pe lista de obiective. Nu degeaba se spune ca achizitia unei locuinte este una dintre cele mai mari investitii posibile in viata. Casa in care alegem sa traim reprezinta un spatiu intim in care linistea, confortul si armonia se intalnesc. In ziua de astazi, multa lume opteaza pentru un proiect casa cu etaj si asta pentru ca din punct de vedere al construirii, acum totul se intampla mult mai usor. Daca vorbim de ridicarea unei case cu etaj de la 0, acest lucru nu mai ridica la fel de multe probleme ca in anii trecuti, cand nu existau specialisti care sa se ocupe de asta. Datorita extinderii pe piata de referinta a profesionistilor specializati in proiecte case cu etaj, acum oricine poate beneficia de serviciile lor in orice moment fara batai de cap. Totusi, chiar si asa, dificultatea intervine atunci cand nu suntem hotarati ce proiect sa alegem din varietatea pe care o intalnim in piata. De aceea, am intocmit o selectie cu 3 exemple de proiecte pentru doritorii unei case cu etaj.

  • Casa cu etaj pentru o suprafata construita de pana la 150 mp

Pentru cei care doresc o casa economica si usor de intretinut, acest model este ideal. Cu o suprafata utila de 111,25 mp, o suprafata construita de 143,4 mp si o intaltime totala de 8,22 m, proiectul este potrivit pentru o casa mica, dar suficient de incapatoare. Are o arhitectura armonioasa ce se reflecta in compartimentarea sa functionala. Cu acest proiect se poate realiza o casa pentru o familie astfel incat sa fie utila si sa aiba toate conditiile necesare. Living, 3 dormitoare, 2 bai si o camera generoasa pentru depozitare sunt mai mult decat suficiente pentru o familie nu foarte numeroasa. Caminul din aceasta categorie de proiecte este destinat unui teren de minim 350 mp cu un front stradal de cel putin 13,5 mp.

  • Casa cu etaj pentru o suprafata construita de pana la 190 mp

O casa luminoasa si spatioasa poate fi dorinta oricarei familii. Acest proiect de casa cu etaj complet este potrivit unei familii cu 2 copii si cuprinde 5 camere: un living in zona de dining perfect pentru serile petrecute alaturi de cei dragi, 3 dormitoare spatioase gandite pentru a oferi confortul personal fiecarui membru al familiei si un birou ideal pentru spatiul de lucru. In plus, se adauga o bucatarie mare, 3 bai si 2 balcoane, precum si diverse spatii pentru depozitare. Aceasta casa este destinata unui teren de minim 378 mp cu un front stradal de cel putin 11 m.

  • Casa cu etaj pentru o suprafata construita de pana la 300 mp

Un astfel de proiect este recomandat unei familii numeroase. Cu o suprafata utila de 234 mp, o suprafata construita de 295 mp si o intaltime de 8,27 m, aceasta casa cu etaj dispune de 4 dormitoare incapatoare, un living generos, 3 bai, un dressing si o bucatarie deschisa. Acest proiect de casa cu etaj este recomandat unui teren de minim 586 mp cu un front stradal de cel putin 20,5 m. Toate proiectele pot fi adaptate si modificate in functie de cerinte, nevoi si buget.

2 comentarii

  1. Da mult mai usor construiesti in ziua de azi, nu ne mai limitam ca inainte. Acum faci un proiect de casa, dai banu si ce e diferit e ca mai astepti putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*