Mentine tevile curate cu ajutorul echipamentelor de la Unilift Serv

Principala conditie pentru ca tevile si conductele sa fie perfect functionale pentru cat mai mult timp este ca acestea sa beneficieze de o atentie sporita. Exista cateva reguli pe care le puteti pune in practica in asa fel incat sa evitati instalarea unor avarii considerabile.

Aveti grija ce aruncati pe scurgere

Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand vreti sa evitati aparitia blocajelor este sa va ganditi de doua ori inainte de a arunca ceva pe scurgerea de la bucatarie, dus sau chiar in toaleta.

Cand vine vorba de alimente, acestea trebuie sa fie doar in stare lichida si sa nu prezinte urme de grasime. Asigurati-va ca orice aliment dur sau care si-ar putea mari volumul in contact cu apa nu ajunge in canalizare. De asemenea, este total interzisa aruncarea uleiului in chiuveta. Nu doar ca reprezinta un mare factor poluant, dar depunerile de grasime sunt cel mai greu de indepartat.

Tot in aceeasi directie orice forma de obiecte dure, care nu se dizolva in contact cu apa, se arunca la gunoi si nu in canalizare.

Elementul care provoaca cele mai multe blocaje, mai ales la baie, este parul. In timp, ghemuri de par se acumuleaza pe teava, facand imposibila trecerea apei. In acest sens, amplasarea unei site mai dese la scurgere care sa nu ii permita trecerea, ar putea reprezenta cea mai eficienta solutie.

Folositi detergenti si substante special destinate

In momentul in care alegeti a curatati obiectele sanitare, asigurati-va ca utilizati detergenti special conceputi in acest sens. In caz contrar, substantele nepotrivite ar putea produce reactii adverse care sa afecteze structura tevilor. De asemenea, anumite variante nu se dizolva complet in contact cu apa si dupa mai multe folosiri ar putea genera depuneri care sa ingusteze canalul de circulare.

Curatati-le periodic folosind metode profesionale

Pentru ca cele mentionate mai sus sa beneficieze de eficienta maxima, specialistii recomanda ca, la anumite perioade de timp, sa solicitati curatarea profesionala a tevilor. Chiar daca la momentul respectiv nu va confruntati cu o problema evidenta, preventia ar putea elimina riscurile aparitiei uneia pe viitor. In plus, semne vizibile ale depunerilor apar doar la momentul in care sunt atat de insemnate cantitativ incat nu mai permit apei sa circule in mod normal. Astfel, nu puteti sti pana la momentul respectiv care este nivelul de acumulare de reziduri de pe o anumita teava.

Folosind periodic un furtun pentru curatarea tevilor si a conductelor aveti garantia ca beneficiati de un mediu sigur si perfect functional, care nu prezinta risc de aparitie a unor avarii.

Apelati la Unilift Serv si alegeti un kit complet de preventie si interventie!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*