Mănuși nitril pentru o protecție medicală ridicată

Mănușile sunt cu adevărat importante în asigurarea unei protecții medicale ridicate, nefiind doar o parte a uniformei. Materialele din care sunt făcute mănușile din nitril de înaltă calitate oferă o barieră împotriva bacteriilor, fungilor si virușilor conform EN ISO 374-5.

Sunt confecționate din cauciuc sintetic și sunt recomandate pentru medii sterile sau cu risc crescut de infecții. Mănușile din nitril pot fi folosite atât pentru proceduri chirurgicale, cât și pentru manipularea țesuturilor umane și a altor materiale care pot fi contaminate.

Aceste manuși nitril sunt o alegere populară în ceea ce privește protecția medicală. De asemenea sunt realizate dintr-un material impermeabil pentru fluide și oferă o protecție ridicată împotriva microbilor. Mănușile din nitril sunt totodată moi și confortabile pentru purtare, ceea ce le face o alegere ideală pentru multi medici și asistente medicale.

Spre deosebire de cauciucul natural, nitrilul nu conține latex, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu alergii. În plus, aceste mănuși oferă o protecție mai bună împotriva virușilor si bacteriilor, datorită materialului din care sunt confecționate.

Alte avantaje ale mănușilor din nitril includ confortul si dexteritatea. Mănușile din nitril nu se îngustează precum cele din latex, astfel încât permit o mai bună mișcare a mâinilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*