Locuitorii din zona Șagului vor avea o bază sportivă

Foto: Facebook, Daniela Maris

În cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Timișoara din această săptămână s-a aprobat alocarea de fonduri pentru ridicarea unei baze sportive în zona Șagului.

În calitate de consilier municipal am votat bugetul local al municipiului Timișoara pe anul 2021, în sumă de 1,41 miliarde lei, din care 787 milioane lei reprezintă bugetul de funcționare și 620 milioane lei reprezintă bugetul de dezvoltare. Am propus și s-a votat în unanimitate amendamentul pentru obiectivul de investiții Zonă sportivă și de agrement, bazin de înot acoperit, bazin de înot în aer liber, teren de tenis, alte amenajări exterioare, strada Paul Constantinescu. Este vorba, în primă fază, de realizarea proiectului tehnic în valoare de 155.200 lei, în condițiile în care există studiu de fezabilitate.  Este un proiect al administrației liberale”, a anunțat consilierul local, Daniela Mariș.

Realizarea unui complex sportiv și de recreere este un proiect extrem de important pentru locuitorii orașului, având astfel posibilitatea să practice tot felul de activități sportive benefice sănătății.

Calitatea vieții cetățenilor este strâns legată de accesul pe care îl au la facilități pentru petrecerea timpului liber și practicarea sportului, în condiții optime, într-un complex sportiv și de agrement modern”, a mai adăugat Daniela Mariș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*