Faci mișcare, faci bine!

Foto: Facebook, Hella

Cum de mai bine de un an nu am putut practica activități sportive, Hella România a venit în ajutor nostru și ne-a propus evenimentul „HELLA&Friends”. Scopul acestuia este de a ne ajuta să facem mișcare pentru a evita sedentarismul, dar și de a face un bine persoanelor nevoiașe.

Pentru fiecare kilometru parcurs, HELLA România donează 1 euro cauzelor recomandate de colegii implicați în acțiuni caritabile și de voluntariat din Arad, Craiova, Lugoj și Timișoara. Pentru această inițiativă, compania este pregătită să doneze 30.000 de euro.

Evenimentul se va încheia duminică, 25 aprilie 2021.

„Înscrierile se desfășoară pe platforma online HELLA and Friends, pusă la dispoziție de partenerul nostru tehnic la acest eveniment, „Aleargă România!”, https://aleargaromania.ro/hella-and-friends/. Membrii de familie și prietenii se înscriu pe baza unui cod pe care îl primesc de la angajații HELLA România. Apoi, ca să măsurăm kilometri, veți folosi una dintre aplicațiile Strava sau Garmin Connect, care se sincronizează cu platforma AleargaRomania.ro”, arată organizatorii. Evenimentul HELLA & Friends are două obiective: mișcare ușoară pentru combaterea sedentarismului și reconectare cu natura; donații pentru grupuri vulnerabile. Fiecare kilometru parcurs de participanți (în mers sau alergare) va fi convertit în 1 euro pe care HELLA România îl va dona. HELLA România este pregătită să doneze 30.000 de euro. „Ieșim la mișcare afară din casă, fără interacțiune în grupuri mari și respectând măsurile de protecție împotriva Covid-19, și HELLA România va dona câte 1 euro pentru fiecare kilometru realizat, către proiectele unor ONG-uri din Lugoj, Arad, Craiova și Timișoara, recomandate de angajații HELLA implicați în activități de voluntariat și caritabile”, au transmis reprezentanții campaniei Hella&Friends.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*