Joaca de-a agricultorul

Fiul nostru, Ionut, este pasionat de tractoare, inca de mic, si il luam cu mine ca sa curat utilajele, dupa ce terminam munca la camp.

Acesta a aratat un interes pentru tractoare inca de minc, insa varsta nu i-a permis sa vina cu mine pe tractor, deoarece este prea firav pentru asta.

Imi displacea sa il las acasa, cu mama lui, atunci cand plecam dimineata, la lucru, pe tractor. Insa, eram decis sa gasesc o solutie pentru a-l face din nou fericit.

Am cautat pe internet jocuri cu tractoare si cautarile m-au adus pe pagina celor de la hepy.ro. Acest site este dedicat jocurilor online pentru copii, care nu necesita sa fie descarcate ori instalate in calculator pentru a le juca.

Hepy ofera o gama mare de jocuri, atat pentru baieti, cat si pentru fetite. Jocurile lor sunt distractive si multe incorporeaza personaje renumite din desene sau carti pentru copii.

Cand i-am aratat lui Ionut jocurile cu tractoare, acesta a fost atat de fericit incat a uitat cu totul de tractorul meu si nu s-a mai clintit din fata jocurilor de pe site-ul Hepy.

Jocurile sale preferate sunt:

 

  • Tom and Jerry Tractor
  • Condu tractorul prin ferma
  • Tractorul de curse
  • Aventuri la tara cu tractorul

Acestea sunt jocurile pe care le prefera cel mai des, deoarece ii aduc aminte de lucrurile cotidiene pe care le facem, mai putin partea cu “cursele de tractor”.

Consider ca am facut o alegere foarte buna in a-i prezenta jocurile de pe Hepy.ro, deoarece acum putem petrece chiar mai mult timp impreuna dupa ce termin serviciul . Jocurile online nu sunt fascinante doar pentru copii, ci si pentru adulti. Au reusit sa imi capteze atentia, deoarece unele sunt atat de bine realizate incat te fac sa te simti ca intr-un film.

Discutand cu alti parinti pe aceasta tema, am ajuns la concluzia ca jocurile video, in ziua de azi, sunt foarte utile, deoarece multe dintre ele sunt educative si te pun in fata unor scenarii care pot aparea si in viata reala.

De cand a inceput sa se joace pe Hepy.ro, Ionut este o persoana mult mai concentrata la detalii, datorita atentiei pe care o arata jocurilor video.

Recomand jocurile de pe site-ul Hepy.ro, deoarece sunt foarte bine realizate, sunt gratuite si nu sunt greu de inteles.

Hepy.ro te ajuta sa te relaxazi, punandu-ti la dispozitie o gama varita de jocuri video, de calitate, de care te poti bucura impreuna cu toata familia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *