Ciuburciu Vascar

Interviu cu Vlad Ciuburciu despre Vascar. Aflati detalii importante despre aceasta companie

Vlad Ciuburciu este Directorul General al companiei Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori din industria carnii din Romania. Antreprenorul ne-a vorbit despre planurile de viitor ale companiei, dar si despre portofoliul de produse pe care le comercializeaza.

Vascar are sediul in Vaslui si este o companie infiintata in anul 1984 sub numele de Industria Carnii. Produsele Vascar multumesc chiar si cele mai pretentioase gusturi, fiind totodata accesibile oricarui buzunar. Din gama acestui producator, puteti alege mezeluri, conserve, specialitati din carne, carne proaspata, dar si produse semipreparate.

Vlad Ciuburciu (Vascar) spune ca planurile de viitor ale companiei se refera la deschiderea mai multor magazine proprii in regiunea Moldovei, dar si extinderea parteneriatului cu Key Accounts. In prezent, produsele companiei sunt distribuite in principalele retele de hypermarket-uri precum Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan, magazinele proprii din regiunea Moldovei, magazine traditionale partenere, dar si peste hotare, in raioane cu produse traditionale romanesti.

Strategia noastra pe termen scurt si mediu presupune extinderea retelei de magazine proprii Vascar in regiunea Moldovei, pentru ca activitatea sa poata fi coordonata din Vaslui, acolo unde este sediul central. Un alt punct de interes pentru noi este extinderea parteneriatelor cu Key Accounts, ca sa ne asiguram ca produsele noastre pot fi gasite usor de catre orice roman, indiferent de regiunea in care se afla”, a declarat Ciuburciu (Vascar).

Mai mult decat atat, Vlad Ciuburciu ne-a explicat si care sunt motivele pentru care isi doreste mai multe magazine proprii doar in judetele Moldovei.

In momentul de fata, avem 21 de magazine proprii si nu am inchis niciunul din cauza pandemiei. In plus, ne dorim sa crestem numarul acestora, mai exact sa deschidem inca 5 magazine. Ele vor fi tot in zona Moldovei, pentru ca activitatea este in acest mod mult mai usor de controlat si de administrat.

Cu cat ne indepartam mai mult de sediul central din Vaslui, cu atat este mai dificil atat din punct de vedere logistic, cat si al mentenantei si controlului. De aceea, preferam sa ramanem in judetele din regiunea Moldovei. Nu in ultimul rand, notoritatea noastra este foarte mare in regiunea Moldovei. Aici oamenii ne cunosc foarte bine., a mai spus Ciuburciu (Vascar).

Totodata, Directorul General al acestei companii a vorbit despre targetul Vascar.

Portofoliul nostru este unul diversificat si cuprinde atat produse premium (Moldova in Bucate si Alege natural, fara E-uri), cat si produse din categoria economy (brand-ul Vascar). Evolutia noastra are la baza fidelitatea fata de client – da, in primul rand compania trebuie sa fie fidela clientului si nu invers – prin respectarea promisiunilor, un raport calitate-pret corect si transparenta.

In acest an implinim 37 de ani de activitate pe piata, timp in care am extins constant oferta de produse, astfel incat fiecare roman sa gaseasca produse pe gustul sau, indiferent de exigentele sale”, a incheiat Vlad Ciuburciu (Vascar).

Printre cele mai apreciate produse Vascar sunt cele din gama Alege natural, fara E-uri, de la Moldova in Bucate. Sunt 100% naturale, iar raportul calitate pret este unul corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *