Îngrijirea completă a tenului în orice sezon

Antica

Frigul și schimbările de sezon influențează negativ aspectul tenului și implicit al pielii noastre.Pentru a preveni aceste neplăceri este bine să ne consultăm cu o cosmeticiană în legătură cu produsele destinate tipului nostru de ten pe care le folosim.

Modul în care ne tratăm pielea reflectă modul în care ne tratăm pe noi înșine. Utilizarea produselor de îngrijire a pielii și cunoașterea modului de utilizare a acestora poate ajuta la prevenirea problemelor comune de îngrijire a pielii și a semnelor premature ale îmbătrânirii. Îngrijirea pielii cu ingrediente de calitate ajută la promovarea pielii sănătoase, în timp ce ingredientele sărace în vitamine dăunează aspectului pielii de-a lungul timpului. Iată cum să ne îngrijim mai bine pielea.

Aveți nevoie de o rutină bună de îngrijire a pielii

O rutina de ingrjire a pielii este o necesitate pentru majoritatea femeilor (și pentru unii bărbați). Dar ce înseamnă acesta? O rutină zilnică trebuie să cuprindă câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi și anume:

–              Curățarea și demachierea;

–              Tonificarea

–              Exfolierea

–              Hidratarea

Hidratarea pielii s-a dovedit a fi eficientă la reducerea ridurilor, iar acest lucru trebuie să fie făcut încă de când sunteți tineri, pentru a vă putea bucura și peste câțiva ani de o piele tânără și frumoasă cu un aspect absolut impecabil. Ingredientele naturale folosite, au fost de asemenea confirmate în prevenirea îmbătrânirii pielii.

Protejați-vă pielea de duritatea mediului

De la condițîi meteorologice extreme până la poluarea din aer, pielea noastră este expusă zilnic la diverși factori din mediu duri și dăunători. Hidratarea pielii creează o barieră între piele și factorii dăunători din mediu, reușind să vă protejeze pielea. Alegeți produse hidratante de bună calitate care vă ajuta să vă hrăniți pielea, precum și să o protejați. De asemenea este indicată folosirea cremelor de protecție solară pe tot timpul anului, indiferent de sezon.

Pielea reflectă stilul de viață

Un ten sănătos reflectă un corp și un stil de viață sănătos. A avea o rutina de îngrijire a pielii este la fel de important că a consuma alimente sănătoase, bogate în vitamine, a bea apa cel puțîn 2 l pe zi.

Pielea se regenerează constant

În fiecare zi, pielea ta se regenerează. Tocmai de aceea hidratarea este foarte importanta, însă aceasta trebuie să fie făcută cu produse speciale pentru tipul tău de ten și regulat pentru că rezultatele să fie vizibile. Pe lângă acest ritual zilnic poți folosi măști și tratamente care să aducă un plus de vitamine tenului tău.

Alegerea produselor cosmetice folosite să se facă în funcție de ingredientele acestora. Dacă nu te poți descurca în alegerea lor cel mai bine este să apelezi la un salon de înfrumusețare, cum este Antica Studio, unde specialiștii îți pot sugera o rutină și ce produse poți folosi în funcție de tipul tenului tău. De asemenea în aceste saloane de înfrumusețare poți beneficia de experiența profesioniștilor în domeniu cât și de tratamente și produse profesionale pe care nu le poți găși în magazine. Pe lângă toate acestea există și aparate care vor ușura tratamentul și îngrijirea pielii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*