Inele de aur speciale pentru cupluri

Moda din domeniul bijuteriilor de nuntă nu are o dinamică la fel de mare ca aceea a articolelor vestimentare, de aceea o pereche de verighete din aur va fi mereu o alegere potrivită, mai ales pentru cuplurile care nu prea apreciază noile tendințe în materie de inele de căsătorie.

Inelele de nuntă nu se schimbă anual, motiv pentru care ele trebui să aibă mai degrabă modele atemporale, universale, lucru pe care intuitiv clienții îl știu, deoarece în marea majoritate a cazurilor sunt alese acele bijuterii care au un design mai simplu, clasic.

Aurul rămâne, orice s-ar spune, cel mai popular material prețios când vine vorba de inele de logodnă sau verighete, deoarece la un preț accesibil clienții pot avea niște giuvaeruri frumoase și durabile, pe care le pot purta fără probleme pe tot parcursul vieții lor. Ba chiar le pot lăsa și moștenire copiilor și nepoților, mai ales dacă este vorba de unele cu adevărat speciale, care au o mare încărcătură simbolică pentru familia în cauză (o poveste chiar superioară logodnei sau căsătoriei propriu-zise).

Astăzi în magazinele de bijuterii tradiționale și online se găsesc inele confecționate prioritar din trei variante de aur: galben, roz și alb (probabil cea mai populară nuanță de aur contemporană).


Și nu este vorba doar de modele realizate din aur de singură culoare, mai nou se poartă combinațiile de nuanțe: aur alb combinat cu roz, aur alb combinat cu galben sau aur roz cu galben.


Cu multă măiestrie, bijutieri de pretutindeni imaginează astfel de inele de logodnă sau verighete bicolore, extrem de vivace prin această alăturare de nuanțe.

De obicei se folosește o nuanță de aur, de regulă alb sau galben, ca material de bază, iar aurul de o culoare diferită vine doar ca să sublinieze mai bine frumusețea bijuteriei.

Dacă în mod frecvent se găsesc în magazine inele în care două tipuri de aur sunt în proporție egală sau în proporții diferite (o nuanță fiind dominantă, iar cealaltă doar ornamentală), mai nou bijutierii s-au gândit și la inele de logodnă sau de căsătorie… tricolore! Deocamdată nu au apărut inele din aur roșu, galben și albastru, așa, ca să sublinieze Centenarul, dar bijuterii care conțin aur alb, roz și galben deja există.

Un inel bicolor sau tricolor este un pic mai scump decât unul monocolor deoarece este și puțin mai greu de realizat. Cu toate acestea, ele sunt foarte căutate deoarece efectul lor este unul cu totul deosebit.

Așa stând lucrurile, probabil că aceia care și-au pus în minte că vor să achiziționeze din magazinele clasice sau de pe net inele de logodnă sau verighete din materiale foarte la modă, precum acelea confecționate din platină sau titan, ar trebui să mai stea puțin să se gândească dacă merită să plătească atâția bani pe ele sau ar fi mai bine ca să rămână la popularul material, aurul, dar în combinații coloristice surprinzător de moderne.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*