Idei de afaceri – vânzarea de vată de zahăr și criodeserturi

Dacă în urmă cu 10 ani copiii așteptau cu nerăbdare weekend-ul să meargă la grădina zoologică sau la un centru de divertisment și să savureze o vată de zahăr pe băț, atunci nimeni nu va fi surprins în ziua de azi cu o astfel de ‘raritate gastronomică’.

La urma urmei, vata de zahăr pe băț și figurinele cu criodeserturi sunt de mai mult timp pe piață. Interesul copilului este același, al fiind atras, în primul rând, de ambalaj. Și mult mai repede va vrea să cumpere un personaj popular din serialele animate, un SpongeBob sau o Hello Kitty, mai degrabă decât obișnuitul ‘bulgăre de zăpadă’ pe băț. Mai mult, cu o anumită dorință, puteți face zeci de figurine diferite. Fantezia este nelimitată în acest caz.

Deserturile realizate cu ajutorul azotului lichid sunt, de asemenea, solicitate în rândul fanilor alimentelor ‘deloc plictisitoare’. Criodeserturile nu sunt doar o modalitate de a pregăti un fel de mâncare într-un mod original, de a prezenta figuri și fructe de pădure într-un mod nou, ci și o mare oportunitate de a aranja o atracție dulce pentru copii.

Descrierea pieței de vânzare

Această idee poate fi populară peste tot: în cinematografe, grădini zoologice, parcuri de distracții, centre comerciale și alte instituții publice. De asemenea, puteți aranja evenimente pentru zile de naștere, matinee pentru copii, diverse prezentări, proiecții de presă, etc.

Datorită faptului că această afacere este mobilă, dimineața vă puteți aduce la realitate ideile culinare într-un parc al orașului, la prânz, dar și într-un centru comercial, seara, la o petrecere onomastică sau aniversară.

Marketing

Cea mai eficientă publicitate poate fi considerată pur și simplu un punct focal, proiectat într-un pasaj sau o insulă captivantă dintr-un centru comercial. Acestea atrag inevitabil copiii, dar și părinții lor. Toată lumea va dori să încerce fotografierea unui desert neobișnuit.

Condiții de vânzare

Primul pas este de a găsi un punct de vânzare. Într-un mall, parc sau alt loc unde puteți atrage în mod activ oamenii. Nu este nevoie de un personal mare. În calitate de antreprenor, puteți fi bucătar, contabil și organizator de evenimente în același timp. Lucrând într-un astfel de moment, veți oferi bucurie nu numai dvs. (sub formă de profit), ci și clienților dvs.

Deliciile culinare ale acestui format sunt atât dulciurile în sine, cât și divertismentul. Toate dorințele clienților (copiilor) sunt realizate în timp real în termen de câteva minute. Profesia este ideală pentru oamenii creativi. Puteți crea figurine de supereroi, personaje din desenele animate și filmele de succes.

Echipamente și materii prime

Este suficient să achiziționați un aparat de făcut vată de zahăr și să găsiți un punct de vânzare. La alegerea dispozitivului de făcut vată de zahăr trebuie să acordați o atenție specială, deoarece aceasta este cea mai importantă parte a punctului de vânzare. Și nu toate aparatele pot face figurine potrivite. În plus, aveți nevoie de materii prime din care se vor face deserturi.

Dacă vă proiectați corect magazinul și creați figurine dulci de înaltă calitate, atunci clienții vă vor iubi, devennd fideli. La urma urmei, după cum bine știți, părinții nu economisesc bani pentru copiii lor și sunt întotdeauna gata să le facă pe plac.

Creditare

Pentru a lansa o astfel de afacere, aveți nevoie de o investiție inițială minimă. În orice caz, trebuie să întocmiți un plan de afaceri și să analizați prețurile actuale de pe piață pentru a vă distribui corect capitalul. În cazul în care nu aveți suma necesară, puteți apela la o instituție financiară nebancară (IFN) pentru a vă acorda un credit cu aprobare pe loc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*