Grupul de restaurante „100%” este acum pe Glovo, cu livrare rapidă în Timișoara

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, dezvoltă parteneriatul cu grupul timișorean “100%”, unul dintre cele mai apreciate lanțuri de restaurante din oraș. Astfel, toate cele 4 locații din care activează brandurile 100% Original Shaorma și Pleskavița, Burger 100% Original, Magic Cuisine, Magic Pizza, Hype Culture și Hype Burger House sunt acum disponibile în aplicația Glovo. 

Din secțiunea Food a aplicației Glovo, utilizatorii din Timișoara pot comanda preparatele lor preferate de la restaurantele grupului,precumshaorma, pleskavița sârbească, pizza, burgeri, salate, băuturi sau deserturi, mâncare traditională sau meniu a la chef de la restaurantul Hype, cu livrare rapidă,  în 30 de minute. 

Pentru a sărbători startul acestui parteneriat, clienții Glovo vor beneficia de livrare gratuită pentru comenzile plasate prin aplicație folosind codul ORIGINAL100. Codul de voucher poate fi utilizat la o comandă de minimum 40 lei plasată pe Glovo la unul dintre următoarele restaurante: Hype Culture, Magic Pizza, 100% Original Shaorma și Pleskavita, Burger 100% Original, Magic Cuisine & Pizza, Hype Burger House. Voucherul este valabil la o singură comandă și poate fi utilizat pana cel târziu la 31.01.2023

Cu o experiență de 20 de ani pe piața timișoreană, grupul de restaurante „100%” oferă timișorenilor o gamă largă de preparate, recunoscute pentru calitate și prețurile accesibile.

Viziunea Glovo este de a oferi tuturor timișorenilor acces facil la orice produs din orașul lor, livrat rapid și în siguranță.

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*